Haberler

Motofest On The Road: 8 Şehirde Konserler ve Binlerce Kilometrelik Sürüş

Güncelleme:

Rain Dogs Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen Motofest On The Road etkinliği, 3-10 Eylül tarihleri arasında 8 şehirde gerçekleştirilecek. Festival kapsamında her durakta konser ve parti düzenlenecek. İstanbul, Hendek, Ankara, Kütahya, Antalya, Denizli, Fethiye ve Palamutbükü rotasında gerçekleşecek olan etkinliğe motorcular ve motor kulüpleri katılabilecek. Ana sürüş kadrosu 40 motosiklet, 10 otomobil, 2 güvenlik aracı ve 1 sanatçı kulis aracından oluşacak. Ayrıca, yeterli katılım sağlandığında 20 motorlu ikinci bir grup da etkinliğe katılabilecek. Geçtiğimiz yıl Eskişehir, Kütahya, Denizli, Muğla ve İzmir'de düzenlenen etkinlik, 2022'de de yüzlerce motosiklet sürücüsünün katılımıyla gerçekleşmişti.

Motofest On The Road, 8 şehir, 8 konser ve bin 815 kilometre sürüş yoluyla 3-10 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Rain Dogs Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, rotadaki her durakta konser ve parti düzenlenecek.

Festival rotası İstanbul, Hendek, Ankara, Kütahya, Antalya, Denizli, Fethiye ve Palamutbükü'nden oluşacak. Rotanın herhangi bir yerinde veya tamamında motorcular ve motor kulüpleri festivale katılabilecek.

Etkinliğin ana sürüş kadrosunun 40 motosiklet, 10 otomobil, 2 güvenlik aracı ve 1 sanatçı kulis aracından oluşması planlanıyor. Festivalde katılıma açık olacak 2. grup ise yeterli katılım sağlandığında 20 motor ile sınırlandırılacak. Takip grubuna isteyen motosiklet sürücüsü her tip motor ile başvuru yaparak katılım sağlayabilecek.

Oyuncu, müzisyen, sanatçı, iş insanı, yazar ve yönetmenlerin de yer aldığı etkinlik, 2022'de yüzlerce motosiklet sürücüsünün katılımıyla Eskişehir, Kütahya, Denizli, Muğla ve İzmir'de düzenlenmişti.

Kaynak: AA / Spor

Motosiklet Eskişehir İstanbul Kütahya Antalya Denizli Fethiye Ankara Eylül İzmir Muğla Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title