Haberler

Mardin'de Okul Sporları Faaliyetleri Son Buldu

Güncelleme:

Mardin'de yapılan okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Gençler Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Mazıdağı Anadolu Lisesi, kızlar ve erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

Mardin'de okul sporları faaliyetleri kapsamında okullar arası Gençler Futsal İl Birinciliği müsabakaları, kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi. Bütün maçlarda galip gelen Mazıdağı Anadolu Lisesi, kızlar ve erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okul sporları faaliyetleri kapsamında okullar arası Gençler Futsal İl Birinciliği turnuvası sona erdi. Artuklu Spor Salonu'nda oynanan maçlarda okullardan gelen öğrenciler takımlarını coşkuyla destekledi. Müsabakalar sonunda şampiyonluk ipini kızlar ve erkekler kategorisinde Mazıdağı Anadolu Lisesi göğüsledi.

Müsabakalar boyunca centilmence hareketlerinden dolayı tüm oyuncuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, derece alan takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Lisesi Mazıdağı Mardin Spor Spor Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title