Haberler

Fenerbahçe Robin van Persie Kararını Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin başını ağrıtmaya devam eden Hollandalı Robin van Persie, yurt dışından gelen tekliflere olumlu yanıt vermezse 2. yarıda kadroya alınmayacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Robin van Persie belirsizliği sona eriyor.

Fenerbahçe kariyeri boyunca sakatlıklarla boğuşan ve aylardır formasından uzak olan tecrübeli forvetin sarı lacivertli takımdaki geleceği belli oluyor. Vatan Gazetesi'nden Ali Can'ın haberine göre, Hollandalı futbolcu yurt dışından gelen tekliflere olumlu yanıt vermezse 2. yarıda kadroya alınmayacak.

AMERİKA'DAN LA GALAXY TALİP OLDU

Amerika'dan LA Galaxy takımının 34 yaşındaki forvete talip olduğu öğrenilirken Hollandalı yıdızın bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi. Fenerbahçeli yöneticiler, Robin van Persie'nin sezon sonuna kadar Türkiye'de kalmak için direnmesi durumunda onun yerine Eljif Elmas'ın adını listeye ekleyecek.

TAKIMIN EN ÇOK İHTİYACI OLDUĞU DÖNEMDE 'SAKATIM' DEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin maçlarının olduğu gün keyif yapması ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle taraftarın da tepkisini çeken Hollandalı yıldız, sezon başında takımın en çok ihtiyacı olduğu dönemde 'sakatım' diyerek forma giymemişti. Ancak daha sonrasında milli takım kampına katılan van Persie, idmanda sakatlanarak geri dönmüştü.

Sarı lacivertlilerde Ocak ayında Fernandao'nun yanı sıra bir yabancının daha gönderilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vatan Gazetesi Fenerbahçe Ali Can Spor Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Mahkeme başkanından tahliye ettiği çocuk istismarı sanığına: Küçük kızlardan uzak dur

Mahkeme başkanından tahliye ettiği çocuk istismarı sanığına: Küçük kızlardan uzak dur

Bakmadan Geçme

Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'e neden dava açtı? KIDEM TAZMİNATI TAVAN TUTARI NE KADAR? Kıdem tazminatı tavan kaç TL, tutar değişecek mi? Emekliler dikkat! ZORUNLU AFET SİGORTASI NEDİR, NASIL YAPILIR? Mehmet Şimşek ne açıkladı, ne dedi? Turunç Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

500

Yorumlar (10)

ORHAN:

ÜÇ KAĞITÇI FENERİN ÜÇ KAĞITÇI FUTBOLCUSU WOBİN FAN VEYSİ, AZİZE MÜSTEHAKTIR. . . . :)

4
6
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

sakatım diyip ağladığını unutmadık. hakkımız haramdır sana.

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Aldıkları zıkkım olsun.

5
0
yanıtYanıtla
OMAR_BIN_HATTÂB:

Benim de başımı ağrıtıyor bu dede. Birdaha da bunun gibi asalaklar alınmasın FB''ye. Arı gibi çalışan, pas yapıp, gol atan ve gol attıran Aatıf ve Fernandao''yu hazmedemeyenler bu adama yıllardır kabız olmak dahil razılar. Bence Aatıf kendini gösteriyor zaten. . . Ama Fernandao da her fırsatta kendini gösteriyor zaten. Yeter ki oynasın. Bursa''da kendini ispat etmiş güçlü, çevik, hırslı ve teknik bir adam. Aatıf ise acar, teknik ve ahlaklı oyuncu. Bunlar da en az Nebil Dirar ve Valbuena kadar futbolcudur!

5
0
yanıtYanıtla
abuzer:

birileri bunun sayesinde iyi zengin oldu. kapasitesiz kabiliyetsiz

5
0
yanıtYanıtla
şampiyon fener:

van persi efsanedir efsaneler unutulmaz

2
2
yanıtYanıtla
metin sahin:

git artik yuzsuz yetmedimi bedavadan para kazanmak guzel deyilmi haram olsunyedigin paralar

4
0
yanıtYanıtla
fenerlideli:

artik gitsin ucan gölcü diye gelsdi yartan golcü oldu

0
0
yanıtYanıtla
ken:

google bedavadan para kazanmak yaz van persie çıkar

0
0
yanıtYanıtla
xyz:

Azizin bile bile aldığı FB. kazığı. . . . Bunun parasını Aziz cepten kulübe ödemesi lazım. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title