Haberler

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Rakibin ceza sahası dışından attığı şut gol oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Rakibin ceza sahası dışından attığı şut gol oldu. Oyunun büyük bölümünde hiç pozisyon vermeden mağlup olduk." dedi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok önemsedikleri bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Rakibin ceza sahası dışından attığı şut gol oldu. Oyunun büyük bölümünde hiç pozisyon vermeden mağlup olduk. Bu kadar mücadele veriyoruz ama bir puanda kaldık. Kazanmak için çok odaklanmıştık. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi 90 dakika boyunca desteklediler, onlara teşekkür ediyoruz. Galibiyet armağan etmek istiyorduk ama başaramadık."

Altıparmak, maça çok iyi başladıklarını ama devamını getiremediklerini belirterek, ilk yarı orta sahada üstünlüğü kaybettikleri için ikinci yarıya Özer Hurmacı değişikliğiyle başladıklarını dile getirdi.

İkinci yarı topu kanatlara taşıyarak oradan şut ve ortalarla sonuca gitmeyi planladıklarını aktaran Altıparmak, "İkinci yarı her şeyi yaptık ama golü bulamadık. Oyuncularımız lige alışıyor. Çok pozisyon üreten ve pozisyona giren takımız ama ne yazık ki gol pozisyonlarını sonuca yansıtamıyoruz. Milli takım arası, aramıza yeni katılan ve sakat oyuncular açısından iyi olacak. İlk 4 haftada şampiyonluk adaylarıyla karşılaştık diyebilirim. Bundan sonraki maçları daha dengeli rakiplerimizle oynayacağız ve hakkettiğimiz maçları kazanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Avcı: "Takım savunmasını iyi yaptık"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise bu haftaki maçların ardından milli takım arasına gidileceğini anımsattı.

Milli takıma başarılar dileyen Avcı, şunları kaydetti:

"Erzurumspor uzun seneler sonra ligde oldu, Mehmet hoca ve ekibine başarılar diliyorum. Bin 900 rakımda çabuk oynamak adapte olmak kolay olmuyor, oyun planlarımızı buna göre yaptık. Erzurumspor buraya gelen takımlara hep önde baskı yaptı ama biz pas yapan bir takımdık. Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik, daha iyi sonuçlandırabilirdik. Takımımızın çok basit top kayıpları yapmaması lazım. Takım savunmasını iyi yaptık ama Erzurumspor bize baskılı gibi durdu. Milli takım arasına girerken 4'üncü maç 3'üncü galibiyet, oyuncularımı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Erzurumspor Kulübü Mehmet Altıparmak Başakşehir Spor Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakmadan Geçme

S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi!
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title