Haberler

Afganistan'da deprem mi oldu? Afganistan'da kaç büyüklüğünde deprem oldu, kaç kişi öldü?

Güncelleme:

Geçen hafta meydana gelen depremde 2 bine yakın kişinin hayatını kaybettiği Afganistan'da deprem mi oldu? Afganistan'da kaç büyüklüğünde deprem oldu, kaç kişi öldü? Sorusu merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Afganistan'da deprem mi oldu?

Afganistan'da deprem mi oldu? Sorusu, gündeme gelen haberler nedeniyle birçok vatandaş tarafından merak edilmekte ve internet üzerinde araştırılmakta. Afganistan, geçen hafta yaşanan 6.3 büyüklüğündeki depremin ardından yeni haberler geliyor ve bu kapsamda Afganistan'da deprem mi oldu? Sorusu araştırılıyor. Peki, Afganistan'da deprem mi oldu? Afganistan'da kaç büyüklüğünde deprem oldu, kaç kişi öldü?

AFGANİSTAN'DA DEPREM Mİ OLDU?

Afganistan'da bu sabah 6.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı sonrası yıkım ve can kaybı olup olmadığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Ülkenin batı bölgelerinde yaşanan sarsıntı sonrası yıkım veya can kaybı olup olmadığına dair henüz bir bilgi gelmedi. Deprem, yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedildi. Geçen hafta Afganistan'ın kuzeyinde 6.3 büyüklüğünde meydana gelen depremde 2 bine yakın kişi hayatını kaybederken binden fazla kişinin yaralandığı belirtildi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Afganistan Deprem Gündem Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Netanyahu'nun kararı ülkeyi karıştırdı! Hükümet karşıtları Meclis önünde toplanacak

Netanyahu'nun kararı ülkeyi karıştırdı! Hükümet karşıtları Meclis önünde toplanacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title