Haberler

Korkunç Cinayeti 7 Yaşındaki Oğlu Anlattı: Annemi Saçlarından Tutup Duvarlara Vurdu

Güncelleme:

Denizli'de sevgilisi tarafından dövülerek öldürülen Azeri kadının kuzeni, cinayetin detaylarını anlattı. Talihsiz kadının oğlu ise, ''Annemi saçlarından tutup duvarlara vurdu, ağzından, burnundan kanlar aktı.'' dedi.

Denizli'de 2 çocuk annesi Azerbaycan uyruklu Türkay İseyeva (33), 18 Nisan'da dövülerek öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınıp tutuklanan sevgilisi Mertkan Öztürk, genç kadının merdivenden düşerek hayatını kaybettiğini öne sürdü. Ancak ön otopside İseyeva'nın darp nedeniyle vücudunun büyük bölümünde morluklar oluştuğu, dövülme sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi. Genç kadının ölümünün ardından bir hafta geçti. İseyeva'nın kuzeni Natavan Ahmedova, Türkay'ın katil zanlısından sürekli şiddet gördüğünü söyledi ve olaydan sonra zanlının ailesi tarafından da tehdit edildiklerini öne sürdü.

''DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞ, KAFASI PARAMPARÇAYDI''

Gazete Habertürk'te konuşan Natavan Ahmedova, şiddete kendisinin de şahit olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Görüşüyorduk kuzenimle. Bir keresinde 2-3 günlüğüne ziyaret ettim. Gözümün önünde en az 4 kere dövdü kızı. Hep döverdi. Kuzenim kurtulamıyordu. Kimse bizim şikâyetlerimize bakmadı. Şahit tuttular, abisi hep kurtardı. Türkay'ı alıp götürmek istedim ama 'Seviyorum' diyordu. Adam her defasında kandırıyordu. Ölmeden 3 gün önce konuştuk. 'Ayrıldım, kurtuldum' dedi. Ama hep takip etti. Sonra duyduk döverek öldürmüş. Kafası paramparçaydı."

''ANNEMİ SAÇLARINDAN TUTUP DUVARLARA VURDU''

Olayların, İseyeva'nın önceki ilişkisinden olan 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde yaşandığını anlatan Ahmedova, "Çocuk anlattı, 'Annemi saçlarından tutup duvarlara vurdu, ağzından, burnundan kanlar aktı' dedi. Çocuk banyoya götürüp yüzünü yıkamış ama çoktan ölmüş zaten. Çocuğu da 'Seni öldüreceğim' diye tehdit etmiş. Psikolojisi bozuldu, uyuyamıyor. Gözlerini kapadığı anda Mert geldi diye ağlıyor" dedi.

''AİLESİNDEN TEHDİT ALIYORUZ''

İseyeva'yı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mertkan Öztürk'ün ailesinden tehditler aldığını öne süren Ahmedova, şunları söyledi: "Abisi, olaya şahit olan kuzenimizi de bizi de tehdit ediyor. '4 avukat tuttuk, Mert'i kurtaracağız' diyorlar. O adamı kurtarmalarına izin vermesinler. Mert'ten olan 5 aylık bebeği var. O da Denizli'de devlet korumasında, yuvadaymış. Cumhurbaşkanı'mıza sesleniyoruz; Bize yardım etsin."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Azerbaycan Denizli 3. Sayfa Güncel Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (32)

birsen:

YAZIK OLMUŞ ALLAH RAHMET EYLESİN KADINLAR LÜTFEN ÇOCUKLARINIZ VARKEN BÖYLE ZORBA İNSANLARLA TAKILMAYIN BU KADIN BAŞTA TERK ETSEYDİ SEVİYORUM DİYE ÇOÇUĞUNUN YANINDA DAYAK YEMESEYDİ ŞUAN ÇOCUKTA MAĞDUR OLMAZDI BU GÜZELİM KADINDA CANINDAN OLMAZDI

380
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

Adi şerefsiz zaten çoğu erkeğin gücü kadına yetiyor iğrenç emellerine alet ederler kadınları sonra işleri bitince bambaşka kimliğe bürünürler

356
2
yanıtYanıtla
z:

''seviyorum, çocuğumun babası '' bahaneleriyle kendinizi değersizleştirmeyin. şiddet ne derecede olursa olsun şiddettir hele birde fiziksel şiddet (kanıtlanabilir) . evli ya da bekar olsun adalet yok diyip kendinizi avutmayın açın tazminat davanızı ağbileri gelip yanınıza 3 5 kuruş tutuşturucaktır kanmayın. . önce kendinize saygı duyun ki karşınızdakide sizi el üstünde tutsun.

342
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kadına büyük şiddet uygulayanlara yüksek cezalar verilmeyecek mi artık ? sadece ceza da değil topluma eğitim de verilmeli ama memleket ne hale geldi Türkiye

272
0
yanıtYanıtla
x-men:

hapishanelerin tika basa dolu oldugu bazi yerlerde vardiyali bir yatakta 2-3 kisi yattigi söyleniyor bu yüzden yeni ve avrupanin en büyük hapishanesini yapmakla övünenler suclarin önüne gecmek icin önlem alsalar daha isabetli olmazmi.

232
0
yanıtYanıtla
biri:

Allah Rahmet Eylesin..Ne yapmis bu kadin da olmus ? Olmeden once de siddet gormus mus...Yani Olmeden onceleri de birseylerle tahrik edip edip dayagi yiyip oturmus..Sonra gene..gene.. Ah be kadinlar...Niye laf dinlemezsiniz, niye saygisiz davranir , niye kocalarinizi tahrik edip durursunuz ki...

2
40
yanıtYanıtla
kafal kebir akıl mafişşş:

iyi tahrik edenleri öldürebiliriz öyleyse. . .

yanıt1
yanıt0
sezgin:

Erkek deyince ''şiddet'', kadın deyince ''mağdur'' kelimesinden başka kelime gelmiyor akla ne yazık ki.

27
13
yanıtYanıtla
ALP:

BU ADAMI KESMEYEN DEVLET SUÇLUDUR

30
1
yanıtYanıtla
AYŞEGÜL:

ALLAH SENİ KAHRETSİN İNŞALLAH ERKEĞİM DİYE GEZERSİN ORTALARDA KADININ KAFASINI DUVARA VURDUĞUN GİBİ SANADA VURANLAR OLUR İNŞALLAHHHHHHHHHH

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title