Haberler

Rekor Denemesinde Noter Unutuldu

Antalya'da Bir Restoranda, 189 Santimetre Uzunluğunda Lahmacun Yapıldı ve Rekor Kırıldığı Açıklandı. Noterin Olmadığının Fark Edilmesi Üzerine Yarım Saat İçinde 188 Santimetre Uzunluğunda İkinci Lahmacun Yapıldı ve Noter Tarafından Tutanak Tutuldu.

Antalya'da bir restoranda, 189 santimetre uzunluğunda lahmacun yapıldı ve rekor kırıldığı açıklandı. Noterin olmadığının fark edilmesi üzerine yarım saat içinde 188 santimetre uzunluğunda ikinci lahmacun yapıldı ve noter tarafından tutanak tutuldu.

Antalya'da lahmacun ustası Ramazan Bilgen tarafından 189 santimetre uzunluğunda lahmacun yapıldı. Bunun rekor olduğunu ifade eden restoran yetkilileri, daha sonra lahmacunu keserek müşterilere ve gazetecilere ikram ettiler. Bu arada, rekoru tespit etmek amacıyla noterin salonda olmadığı fark edildi. Notere haber vermeyi unuttuklarını anlayan restoran yetkilileri, 10. Noter Cihan Çelebi'yi restorana davet ettiler. Çelebi'nin salona gelmesinin ardından ikinci deneme başladı.

Noter huzurunda yarım saat içinde yapılan lahmacunun uzunluğu ölçüldü ve 188 santimetre olduğu belirlendi. Bunun da rekor olduğu kaydedilerek, noter tarafından tutanak tutuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title