Haberler

Polat: 'Maçın Kaderini Hakem Değiştirdi'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Hakem Selçuk Dereli'nin, Derbi Maçın Kaderini Değiştirdiğini İddia Etti.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, hakem Selçuk Dereli'nin, derbi maçın kaderini değiştirdiğini iddia etti.

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Polat, Fenerbahçe'nin pozisyon dahi bulmadan 2 gol attığını ifade ederek, ''Maçın kaderini hakem değiştirdi. Özellikle Lugano'ya ikinci sarı kartı vermesi gereken nokta, maç için kritik noktaydı. Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasıyla maç çok değişirdi. Taraftardan korktu, kuralları uygulayamadı'' dedi.

Futbol gündemini işgal eden teşvik primi ve şike iddialarına değinen Polat, iddiaların geçtiği 2000-2001 yılında futbolun içinde olmadığını kaydederek, itirafçıı hayatında ilk defa televizyonda gördüğünü belirtti.

Adnan Polat, teknik direktör Erik Gerets'in durumu için, ''Yönetim kurulunda bu konuyu tartışmaya açmış değiliz. Gerets'in sözleşmesi var ve sözleşmesi gereğince şu anda işini yapıyor. Yönetim kurulunun en doğal hakkı da bunu değerlendirmektir'' diye konuştu.

Polat, şöyle devam etti:

''Nihat Özdemir'in, Trabzonspor maçı öncesi ortaya koyduğu senaryo bence tuttu. Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında görmesi gereken kırmızı kartları görmedi. Hem de derbide atılması gereken oyuncuları atılmadı. Penaltımızın verilmediği konusunda bütün kamuoyu fikir birliği yaptı. Selçuk Dereli, Fenerbahçe taraftarından korkarak Galatasaray'ın 3 puan kaybetmesine neden oldu. Maçın, belki de ligin kaderini değiştirdi.''

Derbi karşılaşmada, geçen sezondan farklı olarak Fenerbahçe yöneticilerinin centilmen bir tavır sergilediğini anlatan Polat, ''Geçen seneden farklı olan bir taraf daha vardı. Bir önceki sezon koridorlarda oyuncularımızı dövmüşlerdi. Bu kez alenen sahanın içinde dövdüler. Kafalarını yardılar, kulaklarını sağır ettiler'' diye konuştu.

Adnan Polat, ''Baktığınız zaman, en az 5 maç ceza gelmesi lazım. Zaman içinde göreceğiz ve bunun takipçisi olacağız. Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçe'den ne kadar korktuğunu ya da korkmadığını göreceğiz'' şeklinde konuştu.

Polat, şöyle devam etti:

''Maçta yaşanan olaylar sonrası sahadan çekilme aşamasına geldik. Eğer başı yarılan Erik Gerets yedek kulübesinden ayrılsaydı, ya da ses bombası atılan Mondragon yerden kalkamasaydı, o zaman takımı sahadan çekerdik.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title