Haberler

Pınarbaşı' Dan 19 Mayıs Mesajı

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı milletçe kutlamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı milletçe kutlamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.

Pınarbaşı, 99'uncu yıl dönümü kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık meşalesini, "Ya bağımsızlık, ya ölüm" diyerek, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak yaktığını vurguladı. Türk gençliğinin omuzlarında taşıdıkları emanetin sorumluluğuyla daha çok çalışıp çağın gerektirdiği donanıma sahip olmalarını isteyen Pınarbaşı, "Gençlerimiz umudumuzdur" diyerek mesajında, "Türkiye'nin kalkınması ve dünyada hak ettiği yere ulaşmasında gençlerimize büyük görevler düşüyor. Milletin umudu olan gençlerimize güvenimiz tamdır. Her türlü gelişmenin temelinde nitelikli eğitim vardır. Medeniyet yarışını kazanmanın yolu iyi eğitilmiş nesillere bağlıdır. Gençlerimizin işini iyi yapan, ahlaklı, insanlara karşı sevgi ve saygı içerisinde, sorumluluğunu layıkıyla taşıyabilen bireyler olmaları en büyük temennimizdir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz kendilerini çok iyi yetiştirecek. Artık bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğu dünyamızda gençlerimiz daha çok okuyup, kendilerini çağın beklentilerine uygun niteliklerle donatacak. Gençlerimizin Türkiye'nin aydınlık geleceğini inşa edeceklerine dair inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutlarken, şehitlerimize rahmet, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum" ifadelerine yer verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Şanlıurfa 19 Mayıs Birecik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
title