Haberler

ÖSS Türkiye 6.'sı Van'dan

ÖSS'de Türkiye 6.'sı Olan Van'ın Erciş İlçesinden Yasin Bedir İsimli Öğrenci, Başarısını Sistemli Bir Hazırlık Sonucunda Yakaladığını Söyledi.

ÖSS'de Türkiye 6.'sı olan Van'ın Erciş ilçesinden Yasin Bedir isimli öğrenci, başarısını sistemli bir hazırlık sonucunda yakaladığını söyledi.

Üniversiteye hazırlandığı Erciş Kültür Dershanesi öğretmenleri ile birlikte başarısını kutlayan Bedir, bu sonucu beklediğini belirtti. Ünseli Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesi'nden bu yıl mezunu olduğunu bildiren Bedir, Kültür Dershanesi kaynakları ve deneyimli öğretmenleri ile sınava hazırlandığını ifade etti. Kendisini ilkokuldan üniversiteye kadar yetiştiren tüm öğretmenlerine teşekkür eden Bedir, ailesinin de bu başarıda büyük katkısını bulunduğunu söyledi. Bireysel başarının da göz ardı edilmemesi

gerektiğini anlatan Bedir, "Aslında üniversiteye ortaokul yıllarından itibaren sistemli bir şekilde çalışıyordum. Gerçekten bu başarıyı yakalayacağımı biliyordum. Bence başarıyı yakalamakta nicelik değil, nitelik önemlidir. Bana emek veren tüm öğretmenler ile aileme sonsuz teşekkür ediyorum. Hedefim Galatasaray Hukuk Fakültesi'nde okumaktır" dedi.

Erciş Kültür Dershanesi Müdürü Mehmet Salih Yaşlı ise Yasin Bedir'in başarısından ötürü mutluluk duyduklarını söyledi. Başarılı öğrencilerini aynı zamanda il birincisi de olduğunun altını çizen Yaşlı, dershane yönetimi olarak Yasin Bedir'e bursun yanı sıra, diz üstü bilgisayar hediye edeceklerini söyledi.

(NÇ-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title