Haberler

Ordu: Ordu'da Yerel Yönetimler

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, belediyenin başlattığı çalışmayla sıvasız ve boyasız yapıların oluşturduğu görüntü kirliliği giderilecek.

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, belediyenin başlattığı çalışmayla sıvasız ve boyasız yapıların oluşturduğu görüntü kirliliği giderilecek.

Pilot bölge olarak seçilen sahil kısmında, Ünye Belediyesi tarafından sıvasız ve boyasız olan 61 ev sahibine bu konuda tebligat gönderilirken, gerek olursa boyama konusunda belediyenin katkıda bulunacağı belirtildi. İlk olarak sahil kesiminde trafo merkezlerinin dış duvarlarına ilçenin manzara resimleri yaptırılmaya başlanan çalışma hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Şehrimizin güzel görünmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmamızı Ayanikola Mevkii'ndeki trafo merkezinden başladık. Sırasıyla Çamlık Mevkii, meydan, ilçe stadı, sanayi sitesi, eski mezbaha yanındaki trafo merkezlerinin dış yüzeyine Ünye'nin farklı açılardan manzarası resmedilecek" dedi.

Belirledikleri 61 konutla ilgili olarak kendilerinin de destek olacaklarını ifade eden Başkan Arpacıoğlu, "İlçemizi ziyaret edenlerin kötü bir görüntüyle karşılamaması için sahil kısmını pilot bölge seçtik. Tabii ki bizler için de güzel görüntü çok önemli. Sahilde gezerken, işimizi, evimize giderken iç gıcıklayan görüntüler ortadan kalkacak. İlk etap çalışmasının tamamlanmasının ardından ilçemizin iç kısımlarında da bu uygulamayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title