Haberler

Okan Bayülgen Iğdır'da Kitap İmzaladı

Ünlü Şovmen Okan Bayülgen, Iğdır Valiliği'nin Başlattığı 'Iğdır Okuyor' Adlı Kitap Kampanyası Kapsamında Öğrencilere Dağıtılan Kitapları İmzaladı.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Iğdır Valiliği'nin başlattığı 'Iğdır Okuyor' adlı kitap kampanyası kapsamında öğrencilere dağıtılan kitapları imzaladı.

Besti Aydeniz Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi'nden ve Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi'nden bir grup öğrenciye, Iğdır Valiliği'nin başlattığı "Iğdır Okuyor" adlı kitap kampanyası çerçevesinde dağıtılan kitaplar, Okan Bayülgen tarafından imzalandı. Kitaplarını imzalatırken neşeli dakikalar geçiren öğrenciler, ünlü şovmenle zaman zaman şakalaşıp eğlendiler. Bayülgen, öğrencilerin neşeli poz vermelerini sağlamak için komik hareketler yaparak gülmelerini sağladıktan sonra fotoğraflarını çekti. Kız

öğrencilerin isimleri üzerinde yorumlar yapan Bayülgen, öğrencilere mutlaka kitap okumaları konusunda telkinde bulunmayı da ihmal etmedi. Bayülgen'in kitap imzalaması sırasında Vali Saim Saffet Karahisarlı da yanında yer aldı.

(İA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title