Haberler

Mutluluğun fotoğrafı...Jandarma hem duygulandı, hem duygulandırdı

Güncelleme:

Mutluluğun fotoğrafı...Jandarma hem duygulandı, hem duygulandırdı Elazığ'da bayramda evine gelen jandarmayı karşısında görüp gözyaşlarına hakim olamayan yalnız yaşadığı öğrenilen 85 yaşındaki Saliha Nine, duygulandırdı Elazığ'da yalnız yaşayan 85 yaşındaki Saliha Ahlatoğlu'nu jandarmaya...

Mutluluğun fotoğrafı... Jandarma hem duygulandı, hem duygulandırdı

Elazığ'da bayramda evine gelen jandarmayı karşısında görüp gözyaşlarına hakim olamayan yalnız yaşadığı öğrenilen 85 yaşındaki Saliha Nine, duygulandırdı

ELAZIĞ - Elazığ'da yalnız yaşayan 85 yaşındaki Saliha Ahlatoğlu'nu jandarmaya ekipleri ziyaret edip bayramını kutladı, o anlarda gözyaşlarına hakim olamayan nine duygulandırdı.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da tam kapanma sürecinde Covid-19 pandemisine yönelik mücadelede her türlü tedbir alınırken, sosyal çalışmalar da aralıksız sürüyor. Kentte valilik koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma personelleri de çeşitli ziyaretler yapıyor. Bu kapsamda 2 çocuk annesi 85 yaşındaki Saliha Ahlatoğlu'nu jandarma ekipleri evinde ziyaret etti. Jandarma personeli, iki çocuğundan birini trafik kazasında kaybeden ve şehir hayatını sevmediği için de diğer oğlunun yanından ayrılarak köydeki evinde tek başına yaşayan Saliha Nine'nin bayramını kutladı. Gözlerinde biri hiç görmeyen, işitmede de zorluk çeken Saliha nine, daha önceden iki kere kendisini ziyarete gelen kadın astsubayı görünce ilke başta tanımadı. Daha sonra astsubayın kendini tanıtmasıyla gözyaşlarına hakim olamayan nine ağzından çıkan söz ise "ben sana kurban olayım" oldu.

Jandarma personelinin maske takıp gül, kolonya ve çikolata hediye ettiği Saliha nine, sohbet boyunca duygu dolu anlar yaşayarak Mehmetçiğe dua etti.

Kendisine uzatılan İhlas Haber Ajansı mikrofonuna konuşan Saliha Ahlatoğlu, "Size hep dua ediyorum. Allah, sizi bağışlasın. Siz beni ziyarete geldiniz. Önceden iki defa gelmiştiniz, bununla üçüncü ziyaret oluyor. Allah, sizinle beraber olsun" dedi.

Öte yandan, Saliha ninenin, hayatta olan oğlunun, sürekli ihtiyaçlarını giderdiği, şehir hayatını sevmediği için köyündeki evinde kaldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Koronavirüs Jandarma Elazığ Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title