Haberler

Muğla: Muğla'da Hırsızlık

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir kuyumcu dükkanına giren şahıslar altınları, yutarak ve iç çamaşırlarına saklayarak çaldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir kuyumcu dükkanına giren şahıslar altınları, yutarak ve iç çamaşırlarına saklayarak çaldı.

Bodrum Cevat Şakir Caddesi'nde bulunan Lion Kuyumculuk'ta ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen hırsızlar, çaldıkları altınları yutarak ve iç çamaşırlarına saklayarak işyerinden ayrıldı. Hırsızların işletmeden ayrıldıktan sonra olayı fark ettiklerini belirten işletme sahibi Sibel Doğan, "Hırsızlar 2'şer kişilik gruplar halinde ve 10'ar dakika arayla içeri girdi. Ayrı ayrı tezgahların başına geçen hırsızlar, altın kolye, yüzük ve benzeri ürünleri inceledi. Şahısların hareketlerinden şüphelenerek kontrolleri arttırdık. Ancak bir süre sonra hep birlikte dükkandan ayrıldılar. Daha sonra güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesiyle şahısların hırsızlık yaptığını fark ettik. Emniyete haber verdik ve grubun içerisinde bulunanlardan 3'ü yakalandı" dedi.

Şahısların altınları yuttuklarını güvenlik kamerası kayıtlarından fark ettiklerini ifade eden Doğan, "Şahıslar tezgahtarlarımızın dikkatini dağıtıp, inceledikleri ürünleri yutarak ya da iç çamaşırlarının ve eteklerinin altında bulunan şalvarların içine sokarak çalmış. Şahıslar işletmeden hiçbir şey satın almadan çıkarken 'her şeyinizi bıraktık maşallah işlerinizde çok iyi' dedi" şeklinde konuştu.

Daha önce bu tür bir olayla karşılaşmadıklarını vurgulayan Doğan, şahısların profesyonel olduklarını ve tüm önlemlere rağmen hırsızlık olayının gerçekleştiğini söyledi.

İşyeri sahibiyle birlikte 10 çalışanın bulunduğu işletmeye belli zaman aralıklarıyla giren 8 kişinin, yaklaşık 11 bin YTL değerinde altın çaldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title