Haberler

Milli Takıma Konserli Destek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, A Milli Takımımızın Almanya ile Yapacağı Yarı Final Maçı İçin Belediye Önüne Dev Ekran Kuracak. Yarı Final Maçı Öncesi Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır Bir Konser Verecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, A Milli Takımımızın Almanya ile yapacağı yarı final maçı için Belediye önüne dev ekran kuracak. Yarı final maçı öncesi Türk halk müziği sanatçısı Nurullah Akçayır bir konser verecek.

Belediye önündeki konser Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak. Daha sonra kurulacak dev ekrandan maç izlenecek. Milli Takımın başarısında tek vücut olma adına yapılacak etkinlikte havai fişek gösterilerine de yer verilecek. Büyükşehir Belediyesi önünde yapılacak konser ve maçı izlemeye halkı davet eden Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, "Milli takımımız destan yazıyor. Doğu'dan, Erzurum'dan millilerimize gönül desteği vermemiz gerektiğini düşündük. Belediyemiz önüne koyacağımız dev ekrandan halkımı maç izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

(İRT-İRT-Y) 23.06.2008 18:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title