Haberler

MHP'nin Aday Göstereceği Konuşulan Gökçek'in 17 Saat Önce Yaptığı Paylaşım Gündem Oldu

Güncelleme:

MHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği konuşulan Melih Gökçek, 17 saat önce yaptığı paylaşımda AK Parti/MHP ittifakının sürmesi gerektiğini ifade etmişti.

Yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapmayacağını açıklayan MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek'i aday göstereceği iddiası siyaset arenasında bomba etkisi yarattı. İddialar hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Melih Gökçek ise 17 saat önce attığı tweette AKP/MHP ittifakının bozulmaması çağrısında bulunmuştu.

"İŞBİRLİKÇİLERİN OYUNUNU BOZALIM"

Gökçek mesajında şu ifadelere yer vermişti: "Yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti/MHP seçim ittifakının bozulmasına kimler seviniyor? Sevinenlere bakın. Yorumu rahat yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ittifak başarı getirmişti. Yerel seçim ittifakını yapalım, küresel ve yerli işbirlikçilerin oyununu bozalım."

İşte Melih Gökçek'in o paylaşımı;

MHP'nin Aday Göstereceği Konuşulan Gökçek'in 17 Saat Önce Yaptığı Paylaşım Gündem Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Melih Gökçek Ak Parti Ankara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title