Haberler

MHP Nevşehir İl Divan Toplantısı

MHP Nevşehir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu'nun Katılımıyla Yapıldı

MHP Nevşehir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu'nun katılımıyla yapıldı Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, eski Sağlık Bakanı ve Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, Niğde Milletvekili Mümin İnan ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol, 2009 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli Seçimler öncesinde bu toplantıların partileri için önemli olduğunu söyledi. MHP olarak yerel seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacaklarına inandıklarını belirten Varol, "Yaklaşık 15 ay gibi kısa bir süre önce Nevşehir'de ve tüm Türkiye genelinde milletvekilliği seçimleri yapıldı. Bu seçimlerden biz buruk bir şekilde ayrıldık. Aldığımız oy miktarı her ne kadar bir önceki seçime göre çok yüksek olsa da, Nevşehir'de bir milletvekili çıkaramadık. Bunun burukluğunu tüm teşkilatlar olarak hepimiz yaşıyoruz. Şimdi daha büyük başarıları nasıl kazanırız bunun gayreti içerisindeyiz. Özellikle önümüzdeki mahalli seçimlerde elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız" dedi.

Varol'un aıklamasının ardından söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ise, MHP olarak yerel seçimlerden yüksek bir oy oranı ile çıkacaklarına inandıklarını kaydetti. Çobanoğlu, "Nevşehir ilimiz bize 1999 yılında 2 tane milletvekili kazandırdı. MHP olarak çok ciddi tabanımızın olduğu bir il Nevşehir. Ben ümit ediyorum ki başta Nevşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere Nevşehir'deki belediye başkanlıklarının çok büyük bir bölümünde MHP olarak biz başarılı olacağız. Bu 6 yıllık sürece baktığımız da üzülerek görüyoruz ki ülkemizin gerçekten çok kıymetli bir 6 yılı AK Parti tarafından maalesef boşa geçirilmiştir" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(MÖZ-YS-Y) 10.05.2008 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title