Haberler

Manisalı evlerinden çıkmadı

SOKAĞA çıkma yasağının ilk gününde Manisa ve ilçelerinde yollar, caddeler ve meydanlar boş kaldı.

SOKAĞA çıkma yasağının ilk gününde Manisa ve ilçelerinde yollar, caddeler ve meydanlar boş kaldı. Vatandaşlar, sokağa çıkma yasağına uyarak, evlerinde kaldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Manisa'nın da aralarında bulunduğu 31 kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ilk gününde Manisa sokakları boş kaldı. Manisa'nın önemli noktalarından Spil Dağı'nın eteklerinde bulunan Ağlayan Kaya, Manisa'nın kurtuluş tarihinin simgesi 8 Eylül Havuzu ile cadde ve sokaklar sessizliğe büründü. Polis ekipleri, yaya ve araçlarıyla devriye görevi yürüterek, sokakta gezen vatandaşlara gerekçelerini sorarak, kimlik kontrolü yaptı.

Şehzadeler ilçesindeki Mustafa Kemalpaşa Caddesi üzerinden motosikletiyle giden sürücü, eşine ilaç almak için evden çıktığını belirtti. Yunusemre ilçesinde de Afgan uyruklu 2 kişi, sokağa çıkma yasağından haberleri olmadıklarını savundu. İkili evlerine gönderildi.

İLÇELER DE YASAĞA UYDU

Manisa'nın ilçelerinde de vatandaşlar sokağa çıkma yasağına uyarak evlerinden çıkmadı. Üzümün başkenti olarak bilinen Saruhanlı ve Alaşehir ilçelerinde Saruhanlı Üzüm Heykeli Meydanı, Alaşehir Cumhuriyet Meydanı ve Sevgi Yolu, boş kaldı. Turgutlu, Selendi, Soma ve Köprübaşı ilçelerinde de sokağa çıkan olmadı.


- Manisa
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Koronavirüs Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title