Haberler

    Türk kızı Ayla'nın büyük başarısı! İsveç'teki Masterchef yarışmasında finale kaldı

    Güncelleme:

    İsveç'te aşçıların yeteneklerini sergilediği televizyon programı Masterchef İsveç yarışmasına katılan 23 yaşındaki Türk yarışmacı Ayla Canpunar, finale kalan 9 yarışmacı arasında yer aldı.

    İsveç'te aşçıların yeteneklerini sergilediği televizyon programı Masterchef İsveç yarışmasına katılan 23 yaşındaki Türk yarışmacı Ayla Canpunar, finale kalan 9 yarışmacı arasında yer aldı. Yarışmada finale kalan 9 kişiden biri olduğu için mutlu olduğunu belirten Canpunar, hedefinin çocukluk yıllarında annesinden öğrendiği Türk mutfağını İsveç'te tanıtmak olduğunu ifade etti.

    Üniversite öğrencisi olduğunu belirten Canpunar, "İsveç'in en çok izlenen Masterchef yemek yarışma programında 40 kişi arasından finale kalan 9 kişiden biri oldum. Küçüklüğümden beri annemin mutfakta yaptığı Türk yemeklerini ilgiyle izlerdim. Babamın çalıştırdığı restoranda da farklı ülkelerin mutfağından yemekler öğrendim. Daha sonra binlerce kişinin müracaat ettiği Masterchef İsveç yarışmasına başvurdum. 40 kişi arasına girdim. Türk yemeklerinin de tanıtımını yaparak 9 kişinin mücadele edeceği finale kaldım" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İsveç Haberler

    Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

    Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

    Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

    Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

    Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

    Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

    Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

    Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title