Haberler

Şarkıcı Fatih Ürek, Sahnede Düştü

Güncelleme:

Muğla'da sahne alan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahnede dengesini kaybederek düştü. İlk defa düştüğünü söyleyen Ürek, müdahalenin ardından konserine devam etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahnede dengesini kaybederek düştü. Nazara geldiğini ifade eden Ürek'e ilk müdahale sahnede yapıldı.

"NAZARA GELDİM"

Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha Kulüp'te sahne alan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, şarkı söylediği esnada dengesini kaybederek yere düştü. Elinden yaralanan ünlü şarkıcıya ilk müdahale sahnede yapıldı. Eline yara bandı takılan Ürek, nazara geldiğini ifade ederek programına devam etti.

"İLK DEFA SAHNEDE DÜŞTÜM"

Neye uğradığını şaşıran ünlü şarkıcı yerden kalkarak şarkıyı seslendirmeye devam etti. Elinden yaralanan Ürek şarkıyı tamamladıktan sonra hayranlarından birinin uzattığı yara bandı ile elini bantladı. Ürek nazara geldiğini ifade ederek, "Elim kesildi şarkıyı çalmayın. Bir anda düştüm. Nazara geldim. Hayatında ilk defa sahnede düştüm" şeklinde konuştu. Ürek kısa bir aranın ardından kaldığı yerden sahnesine devam etti. Gece geç saatlere karar süren konserde yerli ve yabancı turistler doyasıya eğlendi.

"38 KİLO VERDİM"

Sahne öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Ürek, gazetecilerin 'kilo vermeniz sahne performansınıza da yansıdı mı?' sorusuna, "Uçtum" diyerek cevap verdi. Ünlü şarkıcı, "98 kiloydum, 38 kilo verdim. Bu durum sahne performansıma da yansıdı, uçtum. sahnede kendimi daha rahat hissediyorum. Mutlu hissediyorum" dedi.


Kıyafetlerini daraltıp giydiğini söyleyen Ürek, "Ameliyatına o kadar yüksek meblalar ödemedim ama kıyafetlerimi daraltmam ile beraber ameliyat biraz masraflı oldu. Sahne kıyafetlerimi yeni yaptırıyorum ama günlük kıyafetlerimizi, pantolonlarımızı daraltıyoruz" dedi.

FATİH ÜREK'TEN HAYRANLARINA 2 MÜJDE

Yeni iki projesinden de bahseden Ürek, bir single çıkaracağını söyleyerek, bir de sinema filmi çekeceğini ifade etti. Ürek, yetiştirebilirse bu yaz komedi tarzında bir film çekeceğini de kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Fatih Ürek Bodrum Muğla Magazin Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı Akış'a 19 yıl 6 ay hapis cezası

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı Akış'a 19 yıl 6 ay hapis cezası

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

500

Yorumlar (1)

LOL:

Ay gecmis olsun kiz hemen kursun doktur:)

22
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title