Haberler

Kilis: Vali Turhan'ın İlginçliklerle Dolu Hastane Ziyareti

Kilis Devlet Hastanesi'nde 17 Yıldır Kaldığı İleri Sürülen Bir Hastanın Hastane Personeli Gibi Çalışması, Hastaneyi Ziyaret Eden Kilis Valisi Nevzat Turhan'ı Çok Şaşırttı.

Kilis Devlet Hastanesi'nde 17 yıldır kaldığı ileri sürülen bir hastanın hastane personeli gibi çalışması, hastaneyi ziyaret eden Kilis Valisi Nevzat Turhan'ı çok şaşırttı.

Vali Nevzat Turhan'ın Ramazan Bayramı dolayısıyla Kilis Devlet Hastanesi'ne yapmış olduğu ziyaret, birbirinden ilginç olaylarla karşılaşmasına neden oldu. Vali Turhan, yatan hastaların bayramını kutlamak ve kendilerine hediye vermek için geldiği Kilis Devlet Hastanesi'nde, doktor yerine hemşire Derya Aslan tarafından karşılanınca gergin anlar yaşandı. Vali Turhan, İl Sağlık Müdürü Turgay Happani ile Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Karakuş'a dönerek, "Ben hayatımda böyle bir lakaytlık görmedim. Böyle şey mi olur? Haber verdiğim halde doktor gelmemiş. Hepsinin savunmasını alın. Benim haber vermem önemli değil, bu hastalarla ilgilenmeleri gerek. Biz geldiğimiz halde böyle şeyler varsa, başka zaman ne oluyor? Böyle bir hasta teamülü mü var?" dedi.

Daha sonra hastaları ziyaret ederek kendilerine hediyeler veren Vali Turhan, Kadın Doğum Servisi'nde 36 yaşında 9. çocuğunu doğuran Zeynep Akkurt'u görünce şaşırdı. Baba Ali Akkurt'un tek erkek çocuğu olduğunu için çok çocuk yaptığını öğrenen Vali Turhan, doğan 9. çocuğun da erkek olduğunu ve tüm çocukların yaşadığını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Zeynep-Ali çiftinin yeni doğan çocuklarına da valinin ismi verildi. Vali Turhan, yeni doğan 3 çocuğa altın taktı.

Vali Turhan, son olarak ziyaret ettiği Mehmet Fırıldak isimli hastanın 17 yıldır hastanede yattığı iddiasını duyunca şok oldu. Mehmet Fırıldak'ın, gönüllü olarak hastane santraline baktığını ve gazlı bezleri hazırladığını öğrenen Turhan, "Hasta iyi hastaymış, kötü hasta değil" diye espri yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title