Haberler

Kadıköy Ve Moda'da Gerçekleştirilecek

Güncelleme:

Vodafone Türkiye'nin gençlik markası Vodafone FreeZone'un desteğiyle, 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek "Gece Gezmesi", 28 Haziran Perşembe akşamı Kadıköy ve Moda'da çeşitli mekânlarda gerçekleştirilecek.

Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. Vodafone Türkiye'nin gençlik markası Vodafone FreeZone'un desteğiyle 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek "Gece Gezmesi" etkinliği, 28 Haziran Perşembe akşamı Kadıköy ve Moda'da çeşitli mekânlarda gerçekleştirilecek. Anadolu yakasında kesintisiz müzik keyfi yaşatacak "Gece Gezmesi", İstanbullulara alternatif müzik sahnesinin, bağımsız ve güncel müziğin en yeni ve en iyi örneklerini sunacak.

Vodafone FreeZone'dan aktivasyon oyunu

Vodafone FreeZone da "Gece Gezmesi" süresince düzenleyeceği aktivasyon oyunuyla etkinliğe heyecan katacak. "Vodafone FreeZone Stüdyo Caz Maratonu" konseptiyle düzenlenecek oyun kapsamında, "Gece Gezmesi" sırasında dağıtılacak Vodafone FreeZone Gece Gezmesi broşürleri üzerindeki tüm işaretli mekânlara gidip FreeZone damgası ile haritayı tamamlayan ve Vodafone FreeZone YouTube kanalını takip eden kişiler, festival kapsamında bir İKSV etkinliğine ücretsiz çift kişilik bilet kazanma şansı yakalayacak.

En iyiler yine bir arada olacak

Bu yılki "Gece Gezmesi" etkinliğinde Ahmedowsky Trio, Ahmetjah Meets Ladies On Records, Al'York, Ati ve Aşk Üçgeni, Cevdet Erek, Dolu Kadehi Ters Tut, Dub Again, Focan & Bıyıkoğlu Organic Quartet, Islandman, Kalben, Kim Ki O, Klan, Melike Şahin, Nilipek, Ozoyo, Selim Selçuk 'Miles Kuçles', Selin Sümbültepe, Sibel Demir Quintet, So Duo ve Dostlar, Takidum, Taner Öngür & 43,75 ve Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi bağımsız sahnenin heyecan verici ve alternatif isimleri yer alacak. Festival içinde festival deneyimi yaşatacak Gece Gezmesi etkinliği, Club Quartier, All Saints Moda Kilisesi, Moda Kayıkhane, Moda Sahnesi, Baba Sahne, Ağaç Ev Kadıköy, KargArt, Bant Mag. Havuz/BİNA gibi Kadıköy'ün sevilen mekânlarına yayılacak. Saat 19.00 itibariyle başlayacak etkinliğin biletleri İKSV Ana Gişe ve Biletix'ten alınabiliyor.

İstanbul caza doyacak

İKSV tarafından 26 Haziran - 17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 25. İstanbul Caz Festivali, 27 mekânda 250'yi aşkın yerli ve yabancı sanatçının ağırlanacağı 50'nin üzerinde konserle bu yaz da İstanbulluları caz müziğinin efsaneleri ve yeni projeleriyle buluşturacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Vodafone Kadıköy Moda Güncel Haberler

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title