Haberler

Izmir Ak Partili Delican: 7 Düvele Karşı Mücadele Ettik

Ak Partili Delican: 7 düvele karşı mücadele ettikAK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, referandum çalışmaları sırasında 7 düvele karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Milletimize inandık ve onlar da bize inandı, Türkiye'de 'evet' çıktı" dedi.

Ak Partili Delican: 7 düvele karşı mücadele ettik

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, referandum çalışmaları sırasında 7 düvele karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Milletimize inandık ve onlar da bize inandı, Türkiye'de 'evet' çıktı" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, milletvekilleri, ilçe başkanları ve il teşkilat yöneticileri, il binası önünde toplanan kalabalığı selamladı. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı alanda, davul zurna eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan Ak Partililer, sık sık tekbir getirdi, 'Recep Tayyip Erdoğan' diye slogan attı. Konuşmasına referandum çalışmalarına katılan partililere teşekkür ederek başlayan Delican, şunları söyledi: "Kolay değildi, 7 düvele karşı mücadele ettik, milletimize inandık ve onlar da bize inandı, Türkiye'de evet çıktı. Yurt dışında bile 'Hayır' kampanyası yaptılar. Hepimiz faniyiz ama bizim milletimizin bekası ilelebet devam edecek, bu milletin evlatları bugünden sonra dünyada hak ettikleri yere gelecek. Bu parlamenter sistem, vesayet rejimiyle önümüze engeller çıkarttı. Bu millet, eline gelen fırsatı en iyi şekilde değerlendirdi. Bize oy veren de vermeyen de hepsi bizim milletimiz. Yeni sistemle İzmir Türkiye'nin en çok gelişecek ili olacak. Bunun için potansiyeli var. Önünü de hükümetimiz açtı"

Daha sonra Başkan Delican, "Dombra" adlı parçanın çalınmasını istedi. Delican kalabalıkla şarkıya eşlik etti. Parti binasına gelen milletvekilleri de kalabalığı selamladı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Tufan HAMARAT-Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım AK Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title