Haberler

İsrail Başbakanı Olmert'ten Açıklamalar

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Cinsel Taciz ve Tecavüz İddialarıyla Suçlanan Cumhurbaşkanı Moshe Katsav'ın, Suçlamalardan Sonra İstifa Etmiş Olması Gerektiğini Söyledi.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, cinsel taciz ve tecavüz iddialarıyla suçlanan Cumhurbaşkanı Moshe Katsav'ın, suçlamalardan sonra istifa etmiş olması gerektiğini söyledi.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'in kuzeyindeki Herzliya bölgesinde katıldığı güvenlik konferansında konuşan İsrail Başbakanı Olmert, Cumhurbaşkanı Katsav'ın cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarından sonra istifa etmesi gerektiğini düşündüğünü aktardı. Olmert, "Bu suçlamalar altında Cumhurbaşkanı'nın görevini bırakmayacağı yönünde herhangi bir kuşkum yok, kendisi Cumhurbaşkanlığı görevini bırakmalıdır" dedi.

Başbakan Olmert'in açıklamaları, Cumhurbaşkanı Katsav'ın görevini geçici olarak bırakacağını ancak artan çağrılara rağmen istifa etmeyeceğini açıklamasının hemen ardından yapıldı.

(AFP-OYK-OYK-RO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title