Haberler

İsim Analisti Cebe: Türkiye Cumhuriyeti İftiharla Taşıyacağımız Bir İsim

Yazar, isim analisti Kemal Haluk Cebe, Türkiye Cumhuriyeti adının yerine ne olabilir diye kendisine sorulduğunu söyledi.

Yazar, isim analisti Kemal Haluk Cebe, Türkiye Cumhuriyeti adının yerine ne olabilir diye kendisine sorulduğunu söyledi. Cebe, "Türkiye Cumhuriyeti en uygun, iftiharla taşıyacağımız bir isimdir. Değiştirilmesi söz konusu olamaz" dedi.

Düzce'nin Akçakoca İlçesi Yalı Mahallesi'nde bulunan bir güzellik salonunun açılışına Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yazar ve isim analisti Kemal Haluk Cebe ile davetliler katıldı. Kemal Haluk Cebe, "Türkiye Cumhuriyeti adının yerine ne olabilir?" diye kendisine soru sorulduğunu belirterek, "Ben de değişmesinin mümkün olmadığını söyledim. Türkiye Cumhuriyeti isminin bozulmaması gerekiyor. Nasıl insanların isimleri değişirken birtakım darbelere uğruyorsa, onun için dikkat edilmesi lazım. Bir isim analisti olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin bozulmamasından yanayım.Türkiye Cumhuriyeti en uygun, iftiharla taşıyacağımız isimdir. Değiştirilmesi söz konusu olamaz" diye konuştu. - Düzce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Albayrak Akçakoca Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title