Haberler

Taksim'de Arap Turiste Gasp Şoku

Suudi Arabistan'dan ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen kadın turist Taksim'de gasp şoku yaşadı.

Suudi Arabistan'dan ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen kadın turist Taksim'de gasp şoku yaşadı. Polis, turistin telefonunu alan gaspçıyı saklandığı otoparkta kıskıvrak yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye gelen Abdullah Ahmet Hasan ve ailesi gezmek için Taksim Meydanı'na geldi. Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde Taksim'de gezdikleri sırada Arap turist Hasan'ın ablası telefonuyla oynamaya başladı. Bu sırada kadın turistin arkasından gelen gaspçı telefonu alarak kaçmaya başladı. Kadın turist korku dolu anlar yaşarken ağabeyi ve çevredeki vatandaşlar gaspçının peşinden koştu. Bu sırada olay yerinin yakınında olan polisler, hemen duruma müdahale etti. Ekipler, otoparka saklandığı belirlenen gaspçıyı kıskıvrak yakaladı. Kadın turistin ağabeyi ise hızlı müdahalelerinden dolayı polis ekiplerine teşekkür etti.

"TÜRK POLİSİNİN BU HIZLI MÜDAHALESİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Gasp şoku yaşayan turistin ağabeyi Abdullah Ahmet Hasan, Türkiye'de yaşadıkları problemin hemen çözülmesinden dolayı polislere teşekkür ederek, "Ben Suudi Arabistan'dan geldim, ablam telefonuyla uğraşıyordu. O esnada gelip telefonu alıp kaçtı. Mahalleye doğru koştu, ben de görünce hemen peşinden koştum. İnsanlara seslendik yakalamaları için güvenlikler buraya girdiğini görmüş. 1 dakika içerisinde de polisler geldi. Her yeri kapatıp onu içeride yakalayıp çıkardılar. Şu an karakola götürülecek, işlemler yapılacak. Ayın 7'sinde gezi amaçlı geldim buraya. Türk polisinin bu hızlı müdahalesinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Burada yaşadığım ilk problemdi ve bu kadar hızlı çözüme kavuşturulmuş bir olay Türk polisi sayesinde" diye konuştu.

(Ahmet Faruk Sarıkoç - Hasibe Karadağ/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Türkiye Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title