Haberler

Sivas Kaza Yerinde Kaybolan Telefonunu Aradı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak yan yatması sonucu 2 kişi yaralandı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak yan yatması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazayı hafif yaralı atlatan sürücü 49 yaşındaki Veysel Karakaş annesini hastaneye gönderdikten sonra uzun süre olay yerinde cep telefonunu aradı.

Kaza bu sabaha karşı Suşehri ilçe merkezi girişinde, D-100 Karayolunda meydana geldi. Konya'da yaşayan Veysel Karakaş bir süredir yanında olan annesi 89 yaşındaki Emine Karakaşı memleketi Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bırakmak için yıla çıktı. Suşehri ilçesi girişinde Devlet Su İşleri Müdürlüğü yakınında bir anlık dikkatsizliği yüzünden kullandığı 06 AT 6959 plakalı otomobil orta refüje çarpıp karşı şeride geçtikten sonra yan yatarak durdu. Kazada sürücü Veysel Karakaş ile annesi Emine Karakaş hafif yaralandı. Yaralı annesini ambulansla hastaneye gönderen Veysel Karakaş kaza bölgesinde polis ve itfaiye ekipleri ile birlikte kaybolan cep telefonunu aradı. Ancak tüm aramalara rağmen kaybolan telefon bulunamayınca kendisi de kaza yerine gelen taksi ile Suşehri Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede tedavileri yapılan anne ile oğlunun durumlarının iyi olduğu belirtildi. otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koyulhisar Suşehri Konya Sivas Politika Güncel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title