Haberler

Sınır Köyündeki Düğünde Renkli Görüntüler Yaşandı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Yeşilova Köyüne Bağlı Bölek Mezrasında Yapılan Düğünde, Askerle Vatandaş El Ele Verip Halay Çekti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Yeşilova köyüne bağlı Bölek mezrasında yapılan düğünde, askerle vatandaş el ele verip halay çekti.

Irak sınırına sıfır noktadaki Yeşilova'nın Bölek mezrasında iki kardeşin düğünleri birlikte yapıldı. Aynı günde evlenen Cemil Onay (21) ve Ziba Özdaş (21) ile kardeşi Kemal Onay (22) ve Erfa Ural'ın (22) düğünleri renkli görüntülere sahne oldu. Irak köylerinin rahatlıkla görüldüğü köyde, düğün için kazanlarda pişirilen yemekler dam üstünde misafirlere ikram edildi. Düğüne katılan Yeşilova Karakol Komutanı, Bölek İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen eğlencede köylülerle birlikte halay çekti. Askerler

ise çocuklarla sohbet edip güvenliği sağladı. Zaman zaman yöre oyunlarını oynamakta zorlanan Yeşilova Karakol Komutanı ve askerler, daha sonra düğünden ayrılarak görev yerlerine döndü.

Mutluluklarını dile getiren evlenen çiftler, "Mutluluğumuzu gündemdeki sınır ötesi bile engelleyemez. Evlendiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Renkli görüntülerin yaşandığı 2 gün boyunca süren düğünde, sınırda keşif uçuşu yapan askeri uçaklar ise dikkat çekti.

(SY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title