Haberler

Sadaka Kutusu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Haber-kamera.Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsızlık olayında, elindeki poşetle pastaneye gelen kişi önce bir simit alarak parasını ödüyor.

Haber-kamera: Bulut MÜLHİM - İSTANBUL DHA

Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsızlık olayında, elindeki poşetle pastaneye gelen kişi önce bir simit alarak parasını ödüyor. Daha sonra ise telefonla konuşuyormuş gibi yaparak etrafı süzüyor. Bu sırada içeriye başka müşterilerin girmesiyle iş yeri çalışanlarının dikkati diğer müşterilere yöneliyor. Uygun anı kollayan hırsız, sadaka kutusunu almak için ilk girişimini yapıyor. Kutuyu yerinden oynatan ancak alamayan hırsız ikinci denemesinde ise kutuyu alarak hemen elindeki poşete koyuyor. İş yeri çalışanlarının dalgınlığından faydalanarak içerisinde yaklaşık 80 lira bulunan kutuyu alan hırsız, daha sonra ise hızla pastaneden çıkarak uzaklaşıyor.

Sadaka kutusunun olmadığını farkederek güvenlik kamera görüntülerini izleyen iş yeri çalışanları hırsızlık olayının farkına vardı. Diğer müşterilerle ilgilenirken hırsızlığın gerçekleştiğini belirten iş yeri sahibi Ali Ekin ' Yaşlı bir teyze içeriye girince onunla ilgilendik. Kamera görüntülerinde görüldüğü gibi kutuyu alıp poşete koymuş. İçerisinde yaklaşık 80 lira vardı. Sadaka kutusuna tenezzül eden bu adamın yakalanmasını istiyoruz' şeklinde konuştu. Polis güvenlik kameraları tarafından kaydedilen hırsızlık olayına karışan zanlının yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title