Haberler

Özdemir ve Gür'den geçmiş olsun ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Servislerde yatan hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Özdemir ve Gür, sağlık çalışanlarından hastanedeki genel sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.

Milletvekili Özdemir, Türkiye'nin sağlıkta tam anlamıyla çağ atladığını belirterek, "Geçmişte hastası ve cenazesi hastanelerde rehin kalan bir ülkeydik. Artık yurt dışından gelip ülkemizde ameliyat olan hastalar bile var." dedi.

Sağlıkta 18 yılda dünya standartlarını yakaladıklarının altını çizen Özdemir, şöyle devam etti:

"8-10 kişilik koğuş sistemi odalardan iki kişilik 5 yıldızlı otel ayarında hastane odalarımız var. İçinde buzdolabından televizyona kadar bir çoğumuzun evinde olmayan imkanlar mevcut. Uzman doktorlarımız günün 24 saatinde hastalarımıza hizmet veriyor. Eskiden ulaşımın zor olduğu bölgelere ambulans gitmezken şimdi ambulans helikopterler var. İlaç kuyrukları tarih oldu. Yerimiz yok deyip hastaları geri çeviren hastaneler artık yok. Türkiye sağ."" diye konuştu.

Gür ise, "AK Parti öncesi Batman'da bir çok hastamız tedavi olmak için Ankara ve İstanbul gibi büyük illere giderken şimdi ise şehrimiz artık sağlık kenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Hem kamu hem de özel hastanelerimiz sayesinde sağlık alanında sorunsuz bir il haline geldik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili AK Parti Batman Güncel Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title