Haberler

Ortadoğu Business'e Ödül

Güncelleme:

Ortadoğu Business'e bir ödülde Zirve Üniversitesi'nden geldi.

Zirve Üniversitesi'nden Ortadoğu Business'e ödül

Türkiye'nin İngilizce–Arapça–Farsça–Türkçe olarak 4 dilde yayın yapan tek ekonomi dergisi olan Ortadoğu Business'e bir ödülde Zirve Üniversitesi'nden geldi. Gaziantep'te kurulu bulunan Zirve Üniversitesi'nin düzenlediği 2011 yılında yapılmış, televizyon haberi, haber, köşe yazısı, fotoğraf, mizanpaj, spor ve röportaj dallarında 51 eserin katıldığı ' Basın Teşvik Ödülleri' yarışmasında, Ortadoğu Business, röportaj dalında ödüle layık görüldü.

Derginin, Temmuz – Ağustos 2011 yılında yayınlanan 10.sayısında Ankara'da bulunan İran Büyükelçisi Sayın Bahman Hosseinpour ile İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz bir röportaj gerçekleştirmiş, yapılan röportaj dergide Farça-Türkçe olarak yayınlanmıştır. Ayrıca yayınlanan bu röportaj İran resmi ajansı tarafından kullanılarak servis edilmiştir. Yarışmaya bu röportajla katılan Ortadoğu Business, Zirve Üniversitesi tarafından ödüle layık görüldü.

Zirve Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programla sahiplerini buldu. Programda bir konuşma yapan Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu ve Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, yerel basını önemsediklerini belirterek, ilkini gerçekleştirdikleri bu organizasyonu gelenekselleştirmek istediklerini ifade ettiler.

Zirve Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşmalardan sonra ödüller sahiplerini buldu. Ortadoğu Business İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz ödülünü, Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Töremen'in elinden aldı.

Ortadoğu Business Suudi Arabistan'da akredite oldu…

Diğer yandan yaklaşık 3 aydır süren görüşmeler sonucunda Ortadoğu Business'in Suudi Arabistan temsilciliği de resmen faaliyetlerine başlamış oldu. Suudi Arabistan Kültür Bakanlığı, Ortadoğu Business'in haber, reklam ve abone dağıtım faaliyetlerine onay vererek, dergimizin bu ülkede akredite olduğunu tescillemiş oldu.

Ortadoğu Business'in, Suudi Arabistan' da da akredite olmasının çok olumlu bir gelişme olduğunu kaydeden Mustafa Osanmaz, "İki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesinde ve firmalar arasında sıcak ilişkiler kurulmasında çok önemli bir görev üstlendiğimizin de bir nişanesi olan bu durum bize daha da güç vermiştir. Ortadoğu Business, aynı çizgisiyle Ortadoğu Bölgesi'nde başvurulan bir kaynak olma yolunda hızla ilerliyor" dedi.

Ortadoğu Business, Türkiye genelini yanı sıra Irak-Suriye–Ürdün-İran–Lübnan–Suudi Arabistan gibi Ortadoğu ülkelerinde de dağıtılmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zirve Üniversitesi Suudi Arabistan Türkiye İran Güncel Haberler

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan 'Yıkım olur' yanıtı geldi

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan "Yıkım olur" yanıtı geldi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title