Haberler

Maski'den Yeşiltepe'ye 150 Yıl Sonra Bir İlk

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl'ün Yeşiltepe Mahallesi'nde 6 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahallelerde sağlıklı altyapı sistemleri inşa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesine bağlı Tırazlar-Doğuşlar ve Kahramanlar'ın ardından Yeşiltepe Mahallesi'nde de altyapı yenileme çalışması başlatıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde, kanalizasyon hattı bulunmayan mahalleye 6 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşeniyor.

"MODERN HAYATA GEÇİYORUZ"

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ramazan Duman, "Mahallemiz kurulduğundan beri kanalizasyon hattımız yoktu. Burada yerleşim başlayalı nereden baksanız bir 100-150 seneyi geçmiştir. İlk defa kanal hattı döşenecek. Artık modern hayata geçiyoruz. Mahallemiz daha sağlıklı olacak. Yeşiltepe, eskisinden daha güzel bir hale gelecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşiltepe Sarıgöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title