Haberler

Kent Konseyi Hayvanat Bahçesinde

Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi Ve Engelliler Meclisi Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ni Gezdi.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Çocuklar Meclisi üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala eşliğinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

Hayvanat bahçesindeki hayvanları ve yaşamlarını yakından tanıma imkanı bulan çocuklar ve engelliler, kafesleri tek tek gezerek bakıcılardan bilgi aldı. Doğal hayatla ilgili fikir sahibi olan Bursa Kent Konseyi üyeleri, dünyanın değişik bölgelerinden gelen hayvanların bulunduğu hayvanat bahçesine hayran kaldı.

Afrika Kafe'nin açılışına da katılan Bursa Kent Konseyi Engelliler ve Çocuk Meclisi üyeleri, yaptıkları çalışmalar hakkında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye bilgi verdi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, çocuklar ve engellilerin hayvanlara karşı duyarlılıklarının gelişmesini amaçladıklarını belirterek, "Gönüllülerimize hayvan sevgisini aşılamak için Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ni gezdik. Hayvanların doğal ortamlarını yakından görme imkanını bulan üyelerimiz hem dünyanın çeşitli yerlerinden gelen hayvanların yaşayış biçimlerini daha yakından incelemiş, hem de bilgi sahibi olmuş oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title