Haberler

Kenan Evren'in Bodrum'daki Evinde Ölüm Sessizliği

Güncelleme:

GATA'da tedavi gören ve geçen akşam hayatını kaybeden emekli Orgeneral Kenan Evren'in Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evi, derin bir sessizliğe büründü.

Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'da tedavi gören ve geçen akşam hayatını kaybeden emekli Orgeneral Kenan Evren'in Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde, derin bir sessizlik hakim.

24 SAAT NÖBET TUTAN ASKERLERİN GÖREVİ SONA ERDİ

Yalıkavak mahallesi Günbatımı caddesi Okulüptus sokakta bulunan emekli Orgeneral Kenan Evren'in evi derin bir sessizliğe büründü. Evren'in evinin önünde 24 saat nöbet tutan askerlerin görev yerlerinde olmadığı ve nöbetçi kulübesinin boş olduğu gözlendi. Ölümün ardından evinin bahçesindeki nöbetçi askerlerin görevinin sona erdiği öğrenildi. Derin bir sessizlik içerisinde olan sokakta kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bakmadan Geçme

Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, bayramdan önce yatacak mı 2024? İtalya Türkiye maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran İtalya Türkiye milli maç canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 5 Haziran Çarşamba yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor kim kazandı? 4 Haziran Salı Survivor'da kim kazandı? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Haziran Salı 2024? #128250 Avusturya Sırbistan maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Avusturya Sırbistan maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Portekiz Finlandiya maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Portekiz Finlandiya maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti!
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

500

Yorumlar (20)

BbMobil-IOS:

Benim babam komsermuavini idi. Göreve giderken helalleşirdi. Çünkü sürekli hangi devriyedeki polislerin taranacağı asılırdı hemen numaralar değiştirilirdi, hepimiz başta babaannem olmak üzere elleri yüreklerinde haberleri dinlerdik, devletle sorunu olanlar her zaman olduğu gibi şu anda da hemen polisleri öldürürler, elleri kırılasıcalar. Babamı kaç defa rüyamda ölmüş gördüm bu yüzden psikolojim bozulmuştu. O'nun çocuğu,karısı, oğlu, kızı, anası babası var mı düşünmezler! Kaldıki kendi ana babasını düşünmeyen polisleri ve ailesini mi düşünecek.Allah Kenan Evren'den razı olsun, Allah nur içinde yatırsın mekanı İnşallah cennet olur, ülkemiz iç savaşın eşiğinden döndü. Lütfen o günleri yaşamayanlar konuşmasın yazmasın. O zaten halkından %92.7 güvenoyu aldı. Şimdi konuşanlar o zaman ki halk değil! Her zaman kurunun yanında yaş da yanar, şimdi yanmıyor mu?

10
9
yanıtYanıtla
mardinliMobil-ANDROID:

en azından oradaki çevre korumadaki insanlar rahata ererler

12
2
yanıtYanıtla
HAKAN BİÇER:

KENDİ HALKINI ÖLDÜR, EVİNİN ÖNÜNDE ASKER NÖBET TUTSUN, OĞLUMU ASKERE GÖNDERESİM GELMİYOR.

13
1
yanıtYanıtla
Teksaslı Mobil-IOS:

Bi Sağdan bi soldan astık diyordu sorgu melekleri soruyordur şimdi bi Sağdan bi soldan...

8
2
yanıtYanıtla
Devrimci Mobil-IOS:

Nasıl hesap verecek emir vermeye benzemez

6
1
yanıtYanıtla
jetixMobil-ANDROID:

mezarin dar olsun

5
2
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

beddualarım seninle paşam Allah belanı versin.

4
3
yanıtYanıtla
SUBAY KIZImobilWeb@haberler.com:

Her ne olursa olsun öleninin arkasından böyle yorumlar hiç hoş değil..Yine de herşeye rağmen Allah rahmet eylesin. Mekanının neresinin olacağını sizler değil Allah bilir..Bunu da kafanıza sokun bi zahmet..

2
4
yanıtYanıtla
TURANmobilWeb@haberler.com:

UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM....

2
3
yanıtYanıtla
yesno:

24 saat asker mi nöbet tutuyor? Millet evladini bunun icin mi gönderiyor askere. . ??

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title