Haberler

İtfaiyede Nöbet Değişimi

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda görev değişikliği yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevine KOBİTEM sorumlusu Bülent Buldu getirildi.

4 yıldır Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hatice Öncü Yürekkorkutan'ın Yalova Belediyesi'ne tayin olmasıyla boşalan müdürlüğe KOBİTEM sorumlusu Bülent Buldu getirildi.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Yalova'ya tayini çıkan Hatice Öncü Yürekkorkutan için Sekapark Otel'de veda programı düzenlendi. Programa, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Bülent Buldu, birim amirleri ve personel katıldı.

EĞİTİMDE BAŞARI YAKALANDI

Programda konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Hatice Öncü Yürekkorkutan'ın görev yaptığı süre içerisinde kendisine bağlı olan birimlerde belirgin bir başarı çizgisi yakaladığını belirtti. Programın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Yürekkorkutan'a başarılı hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

BÜLENT BULDU KİMDİR?

Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirilen Buldu, 1980 yılında Muş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamlayan Buldu, Akdeniz Üniversitesi İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Bölümü ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Buldu, Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine devam ediyor. 2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda İtfaiye Eğitmeni olarak göreve başlayan Buldu, 2009 yılından bu yana da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi'nde birim amiri olarak çalıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Çöpoğlu doğan kara Yalova Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu?
Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title