Haberler

Havza'da Karşıyaka Şehit Yüzbaşı Mahmut Top İlkokulu'nda Kültürel Miras Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Havza'da Karşıyaka Şehit Yüzbaşı Mahmut Top İlkokulu'nda veli, öğretmen ve öğrenci iş birliğiyle hazırlanan Kültürel Miras Sergisi ziyarete açıldı. Sergide geçmişten günümüze kullanılan kıyafetler, spor aletleri, aksesuarlar, oyun araçları, mutfak ve ev eşyaları ile teknolojik aletler yer alıyor. Sergi, Kaymakam Mustafa Ayvat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ tarafından açıldı.

Havza'da Karşıyaka Şehit Yüzbaşı Mahmut Top İlkokulu'nda veli, öğretmen ve öğrenci iş birliğiyle hazırlanan Kültürel Miras Sergisi ziyarete açıldı.

Geçmişten günümüze kullanılan, kıyafetler, spor aletleri, aksesuarlar, oyun araçları, mutfak ve ev eşyaları ile teknolojik aletlerin yer aldığı sergi, Kaymakam Mustafa Ayvat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Erhan tarafından kesilen kurdele ile açıldı.

Okul Müdürü Seyit Ahmet Kaçar, değerler eğitimi kapsamında düzenlenen sergi ile öğrencilere milli ve kültürel varlıkların önemi ve geçmişten bugüne teknolojik değişimi göstermeyi hedeflediklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ düzenlenen sergi ile öğrencilerin geçmiş ile bu günü çok daha rahat kıyaslayabileceğini belirterek, "Öğrencilerimin geçmiş ile bugün arasında bağ kurabilmesi ve değerlerimize sahip çıkmaları amacı ile hazırlanan sergimize emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Kaymakam Mustafa Ayvat ise serginin açılmasına katkı veren veli, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, "İnşallah açılan bu sergi öğrencilerimizin geçmiş ile bu günü kıyaslamaları ve milli manevi ve kültürel değerlerimizi öğrenerek sahip çıkmanın önemini anlamaları için bir vesile olacaktır." diye konuştu.

Açılışın ardından Kaymakam Mustafa Ayvat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ sergiyi gezerek öğrencilerden ve öğretmenlerden sergi hakkında bilgiler aldılar ve öğrencilerle sohbet ettiler.

Sergi ziyaretinin ardından sınıfları ziyaret eden Havza Kaymakamı Ayvat öğrenciler ile ders takip ederek sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Oğuz Karşıyaka Havza Miras Spor Kültür Güncel Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

title