Haberler

Hakkari Yine Karıştı Hakkari Yine Karıştı

Hakkari'de Mahalle Aralarında Toplanan Gruplar Yollara Barikat Kurup, Ateş Yakınca Yine Olaylar Çıktı. Polisin Göstericileri Dağıtmak İçin Yine Gözyaşartıcı Bomba ve Tazyikli Su Kullandı.

HAKKARİ'de mahalle aralarında toplanan gruplar yollara barikat kurup, ateş yakınca yine olaylar çıktı. Polisin göstericileri dağıtmak için yine gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su kullandı.

Hakkari'de bayramın birinci günü başlayan olaylar durmak bilmiyor. Bugüne sakin başlayan Hakkari'de akşam saatlerinde bir grup gösterici yine olayların çıkmasına neden oldu. Hakkari'nin Kartemas, Gazi ve Pehlivan Mahallelerinde toplanan ve aralarında çocukların bulunduğu 50'şer kişilik guruplar, yollara barikat kurup, molotofkakteyli atmaya başlayınca polis müdahalede bulundu.

Polis gözyaşartıcı bomba ve taziyli su kulanarak göstericileri dağıtmaya çalışırken, göstericiler de taş atarak karşılık verdi. Hakkari'deki olaylar mahalle aralarında devam ederken, bazı evlere gözyaşartıcı bombaların isabet etmesi üzerine vatandaşlar da gazlardan etkilendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title