Haberler

Eşini Takas Etmek İstedi

Güncelleme:

Şans Kapıda isimli yarışmaya katılan kadın eşini riske etmek istediğini söyleyerek televizyon tarihinde ilke imza attı.

Sunuculuğunu Yiğit Alıcı'nın yaptığı Kanal D'de yayınlanan yarışma programı Şans Kapıda'nın bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmana göre programda bu hafta herkesi şaşkınlığa uğratacak ilginç anlar yaşanacak.

Yarışmacı, sunucu Yiğit Alıcı'nın takas sorusuna karşılık eşini riske etmek istediğini söyleyince büyük şaşkınlık yaşanacak.

Yarışmacının çaresiz ve kararsız kaldığı anlara RTÜK'ün nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

NASIL BİR PROGRAM?

Kanal D'nin yeni yarışma programı "Şans Kapıda", her bölümde iki farklı semtte sokak sokak gezerek ödüller dağıtıyor.

Kapı sorusuna doğru cevap verenler anında 500 TL para ödülü kazanıyorlar. Eğer yarışmacı, program ekibini evine davet eder, yarışmaya devam etmek ister ve sonraki sorulara da doğru cevap verir ise, doğru cevap verdiği her soruda ödülleri katlanarak artıyor.

Yiğit Alıcı, evlerine konuk oldukları yarışmacılar eğer ilk soruyu bilirlerse onlara 4 soru daha soruyor

2. soruda doğru cevaba karşılık 1000 TL kazanan yarışmacılar, 3. soruda ise eskimiş bir eşyasını yenisiyle takas etmek için komşularından ve mahallesindeki esnaftan yardım alabiliyor. Bunun için de, 3 dakika boyunca durmaksızın koşup, karşısına çıkan herkese kendisine yöneltilen soruyu soracak ve doğru cevabı arıyor.

3. soruya doğru cevap veren yarışmacının riske ettiği eşyasının en yeni modeli, anında kapısına geliyor. Peki, yarışmacı soruya doğru yanıt veremez ise ne oluyor? İşte o zaman da riske ettiği eşyası evinden alınıp götürülüyor.

Final takasında yarışmacı evindeki istediği her şeyi, hatta arabasını bile riske ederek yenisi ile takas etme şansına sahip.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kanal D Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title