Haberler

Efes Selçuk'ta Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi

Güncelleme:

EuroVelo 8. Akdeniz Rotası 500 kilometrelik İzmir - Efes-Bergama güzergâhına dahil olan Efes Selçuk'un doğal bisiklet rotalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turu Ahmet Ferahlı Parkı önünden başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen turda bisikletliler Efes Antik Kenti üzerinden Pamucak Sahili'ne ulaştılar. Turun son bulmasının ardından Efes Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kokteylde konuşan Efes Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin katılımcılara teşekkür etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Bisiklet – Yaya Erişimi ve Planlama Şube Müdürü Özlem Taşkın Erten ; "Bu yıl Avrupa Hareketlilik Haftası İzmir'de dolu dolu geçiyor. Bugün bu tura katılan Efes Selçuk bisikletlilerine çok teşekkür ediyoruz. İzmir, Avrupa'daEuroVelo ağına katılan ilk kent oldu. Efes Selçuk EuroVelo Bisiklet Rotası'na dahil olması açısından bizim için çok önemli" dedi.

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI NEDİR?

Her yıl 16- 22 Eylül tarihleri arasında kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik etmek için kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında belediyelerin ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşlarına ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesi amaçlanıyor.2021 Yılı Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri kapsamında 20 Eylül Pazartesi günü saat 18.00'de Selçuk Efes Kent Belleği'nde "Trafikte Güvenli Bisiklet Kullanımı" söyleşini düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk İzmir Efes Güncel Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç TL oldu? 22 Mayıs Döviz Kuru! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128250 Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title