Haberler

Dha İstanbul - "Şehitler Tepesi"Nde Onarım Çalışması

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Mustafa ÖZDABAK İSTANBUL DHABeşiktaş'ta 10 Aralık 2016'da yaşanan terör saldırısında hasar gören yolda çalışmalar başlatıldı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Mustafa ÖZDABAK İSTANBUL DHA

Beşiktaş'ta 10 Aralık 2016'da yaşanan terör saldırısında hasar gören yolda çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar nedeniyle Dolmabahçe Gazhane Caddesi'nde trafik tek şeritten veriliyor. Yaşanan terör saldırısından sonra Şehitler Tepesi adı verilen alan sac bariyerlerle kapatıldı.  Gece saatlerinde başlayan çalışmaların 5 günde tamamlanması planlanıyor.

İBB'den yapılan açıklamada "Dolmabahçe Piyalepaşa Tüneli, Dolmabahçe çıkışı Gazhane Caddesi, Gümüşsuyu ve İnönü Caddelerinin kesişiminde bakım ve onarım çalışmaları yapılacaktır. Terör saldırısında hasar gören kirişler, İBB ekipleri tarafından değiştirilecektir. Çalışmalar süresince Gazhane Caddesi çıkışı tek şerit olarak hizmet verecektir. Çalışmaların 5 günde tamamlanması planlanmaktadır. Çalışmaların başlayacağı 03-04.07.2017 günleri 00.00-06.00 saatleri arası tünel çıkışı trafik Taksim'e yönlendirilecek olup alt geçit trafiğe kapalı olacaktır" denildi.

Görüntü Dökümü:

-------

-Kapatılan alandan görüntü

-Yoldaki sac bariyerler

-TIR'lardaki yeni kirişler

-Terör saldırısında hasar gören kiriş

-Trafikten görüntü

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe Sarayı Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

title