Haberler

Çırağan Palace Kempinski'nde Yeni Atama

Güncelleme:

Can Göktaş, Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge satış direktörü oldu

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un Satış ve Pazarlama Direktörü ve Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Bölge Satış Direktörü Can Göktaş yeni bir terfi ile bölgesini genişleterek Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge Satış Direktörü oldu.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörlüğüne 2009 yılında getirilen Göktaş, bir yıl gibi kısa bir süre sonra Kempinski'nin İstanbul, Bodrum, Belek ve Bulgaristan otellerinin tüm satış ve pazarlama operasyon ve gelirlerini yönetmekten sorumlu Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Bölge Satış Direktörülüğüne terfi etmişti. Can Göktaş, Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge Satış Direktörü olarak ise mevcut görevlerine ilave olarak İspanya Estepona'daki Kempinski Hotel Bahia Marbella, Malta'daki Kempinski Hotel San Lawrenz, Gozo ve grubun bu bölgede açmayı planladığı diğer otellerinden sorumlu olacak.

Göktaş, geçen yıl, "gruba olağanüstü katkılarından dolayı" 76 Kempinski oteli arasındaki en başarılı Satış ve Pazarlama Direktörü seçilerek Kempinski'nin en prestijli ödülü CEO ödülüne layık görüldü. Kempinski Satış Başkan Yardımcısı David Sparrow'un, "Göreve başladığından bu yana her yıl mükemmel bir finansal performans gösteren, yenilikçi, girişimci ve yaratıcı, güçlü liderlik vasıflarına sahip ve grubumuza, tüm otellerimizde uygulanabilecek projeler kazandıran çok kıymetli bir Kempinski yöneticisi" olarak tanımladığı Göktaş 2011'de ise Kempinski'nin tüm Avrupa otelleri arasında toplam gelirde en büyük artışı sağlayarak "2011'de Otel Gelirini En Fazla Yükselten Ekip" Ödülünü almıştı.

Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği'nden mezun Göktaş, kariyerine, Divan Otelleri'nde başladı. Satış ve Pazarlama alanında on yılı aşkın bir tecrübesi bulunan Can Göktaş, Çırağan Palace Kempinski Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevinden önce 8 yıl boyunca The Ritz-Carlton, İstanbul'da satış ve pazarlama alanında, en son Satış ve Pazarlama Direktörlüğü olmak üzere birçok değerli görevde bulundu. Göktaş, daha önce Çırağan Palace Kempinski'de de kısa bir süre Satış Müdür Yardımcılığı yapmıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bulgaristan İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title