Haberler

Çatalca Belediyesi'nin 5. Doğa Yürüyüşü Gerçekleşti

Güncelleme:

14 otobüs ile Çakıl Mahallesi Bağlar Mevkii sırtlarına gelen katılımcılar, güzel havanın, güneşin ve doğanın tadını çıkardılar.

Çatalca Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 90. yılı kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinlikleri büyük bir katılımla başladı. Pazar sabahı saat 11:00'da Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda buluşan katılımcılar, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra otobüslerle yürüyüşün yapılacağı alana geçtiler. 5. Doğa Yürüyüşü'ne genç yaşlı kadın erkek birçok kişi katıldı. Yaklaşık 4 buçuk kilometre uzunluğundaki parkurda yürüyüş yapan katılımcılar, Çatalca'nın eşsiz yeşilliği ve doğasının içinde yürüyüşlerini gerçekleştirdiler. Yürüyüş öncesinde bir konuşma yapan Başkan Cem Kara, konuşmasında katılımcılara teşekkür etti. Doğa yürüyüşünün her sene daha da büyüdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara, katılımcıları 29 Ekim akşamı saat 19:23'te Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet etti. Yürüyüş sırasında vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet için yapılan doğa yürüyüşünde bebek arabasında katılan bir yaşındaki minik ile 81 yaşındaki bir amcayı bir araya getirerek, "Kuşaktan kuşağa Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşayacaktır" dedi.

Yürüyüşün sonunda ise katılımcılara sucuk ve ayran verildi. Her kesimden herkesin katıldığı yürüyüş sonrasında dileyen otobüslerle, dileyen de doğanın içinde yürüyüşünü devam ettirerek Çatalca'ya geri döndüler. 5. Doğa Yürüyüşü'ne Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın yanı sıra CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, İBB ve Çatalca Meclis Üyesi Eser Gür, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri Gülten Kıran, Raşit Erbil, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Aydın, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer, Erhan Güzel, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Oral, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hüseyin Bükülmez, Atatürkçü Düşünce Derneği Çatalca Şube Başkanı Yunus Fıratlı, Kızılay Çatalca Şube Başkanı Gürkan Çakmakyapan, Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Kara Çatalca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title