Haberler

Çankırı merkezli organize suç örgütü çökertildi, 30 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çankırı merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonlarda Durmuş Görmez'in liderliğini yaptığı suç örgütünün çökertildiğini ve 30 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda uyuşturucu madde, yasa dışı silahlar ve para ele geçirildi.

(ANKARA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çankırı merkezli 9 ilde düzenlenen "MAHZEN-49" operasyonlarında elebaşılığını Durmuş Görmez'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini, suç örgütü üyesi 30 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu, Çankırı merkezli olmak üzere Ankara, İstanbul, Rize, Kastamonu, Kırıkkale, Çorum, Düzce ve Sakarya'da operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 30 şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu madde ve yasa dışı silah ticareti

Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç  işlemek amacıyla örgüt kurma, tehdit, korkutma ve zorla para alma amaçlı iş yeri kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti ve yasa dışı silah ticareti suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlarda 15 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet ruhsatsız tüfek, çok sayıda senet ve para ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İçişleri Bakanı Çankırı Güvenlik Operasyon Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title