Haberler

Büro Memursen Genel Başkanı : Ağustos'ta, Memurlar İçin Masaya Oturacağız

Zafer BARIŞ/KAYSERİ DHA)BÜRO Memursen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Büro Memursen olarak, 75 bin üyeyle, Türkiye'de örgütlenmiş tüm sendikalardan daha çok üyeye sahip olduklarını belirterek, "Memursen olarak da 1 milyonun üzerinde üyemiz var.

Zafer BARIŞ/KAYSERİ DHA)BÜRO Memursen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Büro Memursen olarak, 75 bin üyeyle, Türkiye'de örgütlenmiş tüm sendikalardan daha çok üyeye sahip olduklarını belirterek, "Memursen olarak da 1 milyonun üzerinde üyemiz var. 11 bakanlığın ve 60 kurumun var olduğu hizmet kolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adliye, Maliye, SGK, Meteoroloji,TSK ve emniyetteki sivil memurlar, bizim hizmet kolumuzda. Alanda epey ciddi bir kitle bizi bekliyor ve bu kitlenin de epeyce bir sorunu var" dedi.

Sendika Başkanı Yanbaz, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Kayseri'de, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı da ziyaret ederek, açıklamalarda bulundu. Yanbaz, basın mensuplarının, dünyanın en kutsal mesleğini yaptıklarını belirterek, "Basın, Türkiye'de kaçıncı güç bilemem ama dünyada birinci güç olduğu kesin. Ülkeler, basın üzerinden algı operasyonları ve varlık mücadelesi yapıyorlar. Bu nedenle, basın mensuplarının kutsal bir görev yaptıklarına inanıyorum. Basın mensupları olarak taşın altına her zaman elinizi koydunuz. Topluma yön vermek adına bugüne kadar ortaya konmuş birçok örnekler var, sizlerin de katkınız olduğunu biliyorum. Basının güçlü ve özgür olması için her zaman sizlere destek verilmesinden yanayım. Bu anlamda bugüne kadar elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ağustos ayında toplu sözleşme masasına oturacaklarını bildiren Büro Memursen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, şunları kaydetti: "Toplu sözleşme öncesinde de sahada birebir temaslarımız oluyor. Toplu sözleşme yol haritamızı buradan ve bu ziyaretlerimizden çıkaracağız. Arkadaşlarımızın bize söyledikleri sorunlar, burada yaşadıkları bizim önümüzü açacaktır. Kurum kurum geziyoruz ve buna devam edeceğiz. Ağustos ayında da toplu sözleşme görüşmelerinde tüm çalışanlar adına güzel kazanımların elde edileceği bir toplu sözleşmeyi imzalamayı ümit ediyorum. Büro Memursen olarak, 75 bin üyemizle, Türkiye'de örgütlenmiş tüm sendikalardan daha çok üyeye sahibiz. Memursen olarak da 1 milyonun üzerinde üyemiz var. 11 bakanlığın ve 60 kurumun var olduğu hizmet kolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adliye, Maliye, SGK, Meteoroloji,TSK ve emniyetteki sivil memurlar, bizim hizmet kolumuzda. Alanda epey ciddi bir kitle bizi bekliyor ve bu kitlenin de epeyce bir sorunu var. Bizim o sorunlara dokunmamız gerekecek. Sorunların çözüm yeri de toplu sözleşme masası olacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Memur Sen Kayseri Politika Güncel Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title