Haberler

Bayır Bucak Türmenlerine Bayrampaşa'dan Yardım Köprüsü

Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center çalışanlarını Bayır Bucak Türkmenleri’ne gönderilmek üzere hazırladıkları 2 TIR dolusu insani yardım malzemesi dualarla uğurlandı.

Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center çalışanlarını Bayır Bucak Türkmenleri'ne gönderilmek üzere hazırladıkları 2 TIR dolusu insani yardım malzemesi dualarla uğurlandı.

Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center Kuru Gıda Hali çalışanları, Bayır Bucak Türkmenleri'ne 2 TIR dolusu insani yardım malzemesi toplandı. İçerisinde konserve, pirinç ve çabuk tüketilebilir gıda malzemelerinin yer aldığı malzemeler, Mega Center'dan dualarla yola çıktı. Bayır Bucak Türkmenlerinin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplanan malzemelerin uğurlama törenine, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in ve Mega Center Başkanı Kemal Kılınç katıldı.

TIR'ların yola çıkmasından önce bir açıklama yapan Başkan Aydıner, Bayır Bucak Türkmenleri'nin acil yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek, " Orada bir katliam yapılıyor ve onlar oradan sürülüyorlar. Şu anda onlar evsiz barksız bir duruma düşmeye başladılar. Orada biliyorsunuz ki bir koridor açılıyor. Bizlerde onlara gıda yardımı yapmak üzere bir karar aldık. Bu karar çerçevesi içerisinde de ilk etapta 2 TIR yardım yapmak istedik. TIR'ların her birisinde 25 ton gıda malzememiz var. Birinci TIR'ımız da peynir, konserve gibi 2'inci TIR'ımızda ise orada rahatça yiyebilecekleri sıkıntı olmayacak ürünlerimizi yerleştirdik. Bu malzemelerin içerisinde aklınıza gelebilecek her türlü rahatça yiyebilecekleri konserve türü ürünlerimiz var" dedi.

Mega Center Başkanı Kılınç ise yardımlarını devam ettireceklerini vurgulayarak, " Esnafımız her zaman onların yanlarında olacaktır. Allah'tan umudumuz, beklentimiz bu savaşın bir an önce durması ve bu gariban insanların gerçekten kendi yuvalarına tekrardan dönmeleri ve bu insanların boşu boşuna ölmemeleridir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atila Aydıner Bayrampaşa Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title