Haberler

Ataşehir'de 'Şifa Niyetine' oyununun 5. yılında Altan Erkekli'ye sürpriz kutlama

Güncelleme:

- Ataşehir'de 'Şifa Niyetine' oyununun 5. yılında Altan Erkekli'ye sürpriz kutlama -Altan Erkekli için sahnede pasta kesildi Ataşehir Belediyesi, şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, usta tiyatro oyuncuları Altan Erkekli ve Veysel Diker'in birlikte sahnelediği "Şifa Niyetine"...

- Ataşehir'de 'Şifa Niyetine' oyununun 5. yılında Altan Erkekli'ye sürpriz kutlama

- Altan Erkekli için sahnede pasta kesildi

İSTANBUL - Ataşehir Belediyesi, şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, usta tiyatro oyuncuları Altan Erkekli ve Veysel Diker'in birlikte sahnelediği "Şifa Niyetine" adlı gösteriyi Ataşehirlilerle buluşturdu. Oyun sonunda, Şifa Niyetine oyunun 5. yılı nedeniyle usta tiyatro sanatçısı Altan Erkekli'ye, sahnede sürpriz kutlama yapıldı. Altan Erkekli, ailesi, meslektaşları ve yakınları ile birlikte sahneden pasta kesti.

Ataşehir Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen 23 Şubat akşamı kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Şifa Niyetine" isimli tiyatro gösterisi dün akşam Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluştu. Oyuna sanatseverler yoğun ilgi gösterirken "Şifa Niyetine" isimli gösteride, Altan Erkekli, hayatı ile ilgili önemli kesitleri aktardı, Veysel Diker de Anadolu türkülerini batı alt yapısıyla aranje ederek seyirciye sundu. Tiyatroseverler, müzikle süslenen yaşanmış hikayelerin anlatıldığı oyunda Altan Erkekli ve Veysel Diker'in muhteşem performansını ayakta alkışladı. Oyun sonunda Altan Erkekli'ye Ataşehir Belediyesi, eşi Ebru Erkekli, oğulları Efe ve Can Erkekli, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda beraber yol aldığı ve oyunda adı geçen meslek arkadaşları, aile dostları ve sevenleri tarafından sürpriz kutlama yapıldı. Erkekli için sahnede pasta kesildi. Sürprizden habersiz olan Erkekli, dostlarını ve ailesini karşısında görünce duygusal anlar yaşadı.

Kendisine yapılan sürpriz doğum günü hakkında konuşan Altan Erkekli, "5 yıldır oynadığımız tiyatro hayatımdan kesitler ve sevgili Veysel'in güzel halk türkülerimizden oluşan kurgusuyla yaptığımız, Şifa Niyetine adlı gösterim sonunda 5. yılı bitirdiğimiz akşam da böyle bir sürprizin olması beni çok mutlu etti. Bu bir anılar zincirinin taçlandırılması benim için. Ben anıları anlatıyordum ama benim anılarımda benimle birlikte bana omuz veren, beni eğiten, bende emeği olan, çok sevgili dostlarımla beraber taçlandı. Bu akşamın önemi, benim için hayata daha farklı bakmak daha sorumlu olmak daha da tiyatronun içinde nice güzel insanların yetişmesine, seyretmesine katkı sağlayacak bir gücü verdi. Umudu kesmeden her şeyin üstüne gideceğiz. Yeter ki güzellikleri birlikte yaşayalım. Sevgiyle donatalım dünyayı" ifadelerini kullandı.

Gecenin anlam ve önemine dair konuşan sanatçı Veysel Diker, "Şifa Niyetine 5. yılımız Altan abiyle sahnede. Çok mutlu oluyoruz. Duygu yaşatıyoruz. Yaptığımız şeyin ne olduğundan çok, nasıl olduğuyla ilgili kısmına dair söylemek gerekiyor. Naif, samimi, hoş, içten. Bu durum beni iyileştiriyor. Bizi iyileştiriyor. Seyirciyi de sanırım iyileştiriyor. Nice yolculuklar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altan Erkekli Veysel Diker Ataşehir Magazin Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title