Haberler

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kaçar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar'ın konuşması- Kaçar'ın Müftülük Meydanı'nda düzenlenen "Anneler Günü Yürüyüşü"ne katılması AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kaçar: - "Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu var"- "Biz bu gücümüzü bugün sokaklarda en iyi şekilde göstereceğiz ve arkamızdaki güce güvenerek, 'Durmak yok yola devam' diyeceğiz" AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bulunduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar'ın konuşması- Kaçar'ın Müftülük Meydanı'nda düzenlenen "Anneler Günü Yürüyüşü"ne katılması AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kaçar: - " Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu var"- "Biz bu gücümüzü bugün sokaklarda en iyi şekilde göstereceğiz ve arkamızdaki güce güvenerek, 'Durmak yok yola devam' diyeceğiz" AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bulunduğunu söyledi. Kaçar, Kahramanmaraş AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığınca Anneler Günü dolayısıyla Müftülük Meydanı'nda düzenlenen "Anneler Günü Yürüyüşü"ne katıldı.Bir kadın vekil olarak tüm Türkiye'nin "Anneler Günü"nü kutladığını ifade eden Kaçar, şunları kaydetti: "AK kadınlar olarak çarşı pazar dolaşıp tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayacağız. Kadınlar olarak biz çok güçlüyüz. Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu var. Biz bu gücümüzü bugün sokaklarda en iyi şekilde göstereceğiz ve arkamızdaki güce güvenerek 'Durmak yok yola devam' diyeceğiz." Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç da her annenin güçlü olduğunu ve güçlü annenin güçlü Türkiye anlamına geldiğini belirtti.AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı boyunca hep kucaklayıcı olduğunu ve kadını bir ayrım gözetmeden desteklediğini dile getiren Kılıç, "Tüm gençliği evladı olarak benimseyen, vatanın doğusundaki, batısındaki tüm çocukları yüce gönlüyle kucaklayan, hiç kimsenin yavrusunun kılına zarar gelmesin diyerek çözüm sürecine destek veren tüm anneleri selamlıyoruz. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz" diye konuştu.Konuşmaların ardından kadınlar, Müftülük Meydanı'ndan çarşı merkezine kadar yürüyerek karanfil dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Anneler Günü Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (1)

son savasci:

burdaki yorumcular hepimiz aciz issisiz onlarin cocuklari amerikalarda okuyor lüks hayat yasiyor bizse burda bir birmizin kalbini kirmaya calisiyoruz ayip hepimi kardesiz kimin icin yalan atiyoruz kimin icin kalp kiriyoruz bunu hic düsündünüzmü siyasetciler birgün kapinizi calipta nasilsiniz diye hal hatirmi sordu anca secim zamani sokaklara dökülürler amanha br oy koparayim bin bir yalan atarlar kim basa gelse ayni birgün secim zamani haric biri cikip gezdimi illeri ilceleri halk ne durumda düsündülermi hepsi menfaat isi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title