Haberler

Gülşehir TOKİ İnşaatı Devam Ediyor

Güncelleme:

Gülşehir'in en büyük kentsel dönüşüm projelerinden, Kızılırmak kenarında başlatılan 300 konut, cami, ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenleme inşaat çalışmaları devam ediyor.

Gülşehir'in en büyük kentsel dönüşüm projelerinden, Gülşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Hacıbektaş yolu üzeri Kızılırmak kenarında başlatılan 300 konut, cami, ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenleme inşaat çalışmaları devam ediyor.

TOKİ tarafından 28 Şubat'ta 14 milyon 990 bin liraya ihale edilen ve 20 Mayıs'ta yer tahsisi yapılarak 3+1 ve 2+1 şeklinde inşaatına başlanan konutların örnek bloğu tamamlandı. 8 kat, 14 daire ve kazan dairesinden oluşan 2+1 blokların ise tamamının temeli atıldı.

İlk etapta 2+1 konutların tamamlanması planlanan Gülşehir TOKİ Evlerinde 3+1 evlerin ise 2. etapta ve çevre düzenlenmesi, altyapı çalışması ile birlikte toplamda 620 günde tamamlanması planlanıyor.

Gülşehir'de uzun vadede konut sıkıntısına çözüm olacağı tahmin edilen TOKİ evlerinde 2+1 konutların doğu ve batı cepheli, 3+1 konutların ise Hacıbektaş yolu güzergahında güney ve kuzey cepheli olarak projelendirildiği öğrenildi.

Muhabir: Dilaver Can

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Hacıbektaş Kızılırmak 28 Şubat Gülşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title