Haberler

Gördes Tanrıverdi'yi Görülmemiş Bir Çoşkuyla Ağırladı

Gördes, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını görülmemiş bir çoşkuyla ağırladı.

Gördes, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını görülmemiş bir çoşkuyla ağırladı.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, ilçelerde düzenlenen Büyükşehir Aday tanıtım toplantıları kapsamında geldiği Gördes'te, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Gördes caddelerinde tur atan Tanrıverdi'ye, toplantının yapılacağı salonunu hınca hınç dolduran vatandaşların gösterdiği sevgi coştu adeta sel oldu. Salon ağzına kadar dolunca dışarıdaki vatandaşlar için projeksiyonla içerideki atmosfer yansıtıldı.

BİR DURAK İKİ OTURAKLA VATANDAŞIMIZI KANDIRAMAZLAR

Gördes Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Tanrıverdi'nin yanısıra AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ve İl Başkan Yardımcısı Zafer İkinci'de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tanrıverdi'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasından büyük gurur ve onur duyduklarını söyledi. Akyol, "MKYK Üyemiz Manisa Milletvekilimiz, büyükşehir yasasının mimarı Hüseyin Tanrıverdi abimiz ve milletvekillerimiz hep yanımızda oldu. Gördes'te yapılan her yatırımın altında onların imzası vardır. Onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gördes'in Manisa'nın yerel yönetimlerde bilgili tecrübeli donanımlı, beldeleri, köyleri, mahalleleri ve il merkezini adım adım çok iyi tanıyan Ankara ile güçlü bağlantıları olan büyük ustanın yanında yetişen Hüseyin Tanrıverdi'ye ihtiyacımız var. Birilerinin bir durak iki oturak ile vatandaşlarımızı kandırmaya ve gözünü boyamaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımız bunlara asla kanmayacak ve inanıyorum ki Gördes'te de Büyükşehir Belediyesinde de halkımız AK Parti diyecektir. "diye konuştu. 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen Akyol, ikinci istiklal mücadelesi için Gördesli Makbule hanımların seçime hazır olduklarını ifade etti.

Konuşmasına Tanrıverdi'ye Büyükşehir Belediye Başkanım diye hitap ederek başlayan AK Parti Gördes İlçe Başkan Vekili Süleyman "Sayın Tanrıverdi'ye Büyükşehir Belediye Başkanım diye hitap ettim. Bunu söylerken dilim sürçmedi. Bunu bilerek söyledim. 30 Mart yerel seçimlerinde, önce Allah'a sonra Gördesli ve Manisalı hemşerilerime inandığım için böyle söyledim."dedi. Konuşmasına Gördes'e yapılan hizmetleri anlatarak başlayan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerin aynı zamanda geleceğin belirleneceği seçimler olacağına dikkat çekerek, bu seçimlerin kazanılması için hep birlikte kapı kapı dolaşıp hizmetleri anlatacaklarını söyledi. AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'in konuşmasından sonra vatandaşların alkış ve sloganları eşliğinde kürsüye gelen Tanrıverdi, Gördes'in ayrı bir sevgisi ayrı bir yeri olduğunu belirterek gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgiden dolayı toplantıya katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

"GÖRDES'İN YOLUNU BİLMEYENLER YASA SAYESİNDE ÖĞRENDİ"

Tanrıverdi ise şöyle konuştu; "Başbakanımız Büyükşehir yasası ile ilgili çalışma yapmamı talimat verdi. Bu talimatı alır almaz hiç vakit kaybetmeden yasa çalışmalarımızı ve düzenlemelerimizi yaptık. Ana muhalefet partisi de yavru muhalefet partisi de hep isyan ettiler ama milletimiz adına bu yasa çıktı ve arkasından yine ana muhalefet partisi durmadı ve anayasa mahkemesine itiraz etti. Ama anayasa mahkemesi adil bir şekilde kararını verdi ve büyükşehir yasasını onadı. O gün itiraz edenler, 'bu yasa Türkiye'yi bölüyor, beldelere hizmet gitmeyecek' diyenler şimdi köy köy belde belde gezip bu yasanın faziletlerini anlatmaya çalışıyorlar. Büyükşehir yasasıyla hizmet vereceklerini anlatıyorlar. Benim değerli kardeşim Muhammet Akyol kardeşimin ifade ettiği bir durak iki oturakla bu milletin gözünü boyamaya çalışıyorlar. Düne kadar Gördes'e gelmeyen Manisa Belediye Başkanı bu büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte artık Gördes'in yolunu öğrendi. Biz köy köy gezerken, hizmetlerimizi yatırımlarımızı yaparken onlar Manisa'da sırtüstü yatıyorlardı. Ama biz hiçbir zaman Gördes'i unutmadık kucakladık hep hizmetinde olduk. Biz Büyükşehir yasası ile tarih yazdık, hizmetlerimizle de destan yazıyoruz destan. Biz efendi olmaya gelmedik. Biz Gördesli hemşerilerimin Manisalı hemşerilerimin hizmetkarı olmak için buraya geliyoruz. Daha önce nasıl ki Gördes ile Ankara'yı el ele tutuşturdunuz ve buraya hizmetler gelerek ihya olduysa, şimdi de Manisa ile de el ele tutuşturacaksınız Ankara ile el ele tutuşacağız ve inşallah bugüne kadar aldıklarımızdan daha fazlasını alacağız."

"KİRLİ OYUNLARI SİZLERLE BERABER AŞACAĞIZ"

Bölgesinde ve dünyada güçlü ülke haline gelen Türkiye'nin gelişmesini ve güçlenmesini, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmasını istemeyenlerin son günlerde kirli oyunlar peşinde olduklarını ifade eden Tanrıverdi, "2014 Mart ayında yapılacak seçimler aynı zamanda Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği seçimlerdir. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği seçim olduğuna göre son günlerdeki olaylardan bunu son derece iyi değerlendirmeli ve çıkarmalısınız. Türkiye'nin yükselmesini, güçlenmesini hazmedemeyenler kirli oyunlar peşindedir. Türkiye'de düzen bozulsun, huzursuzluk olsun ve tekrar terör essin, Türkiye'de tekrar kardeş kardeşi yok etsin, annelerin gözyaşı dinmesin diyorlar. Ekonomik olarak IMF'ye muhtaç olsun istiyorlar. Bunları isteyenler ülkemizi hasta adam olarak tanımlıyorlar. Türkiye bugün usta adam olunca hazmedemiyorlar. 4. Murat'ın ifadesi ile "bugün para alan yarın buyruk alır düşüncesi ile ülkemizi görmek istiyorlar. Türkiye IMF'ye olan borcunu ödedi, ekonomik bağımsızlığını ilan etti. Ülkemiz 2023 hedefini tutturduğu zaman Türkiye'yi kimse tutamaz. 'Biz dün Türkiye'ye hükmediyorduk, ne desek yapıyorlardı. Şimdi Türkiye güçleniyor. Güçlenen Türkiye'ye hükmedemeyiz. Daha 2023'e girmeden 30 Mart seçimlerini fırsat bilelim ayağını çelelim' düşüncesindeler. Bugün oynanan oyun budur. Bu kirli oyuna inat biz onlara rağmen bugünlere kadar nasıl engelleri aşarak geldiysek, sizin iradenizle gücünüzle, desteklerinizle ve duanızla aştıysak bugünleri, bu engelleri bu kirli oyunları da sizlerle beraber aşacağız. İşte onun için bu 30 Mart yerel seçimleri diğer seçimlerden farklı. İnşallah bunun farkında olarak sorumluklarımızı yerine getireceğiz."diye konuştu.

"GÖRDES-SALİHLİ YOLUNUN YAPIMI BİZE NASİP OLACAK"

11 yıllık milletvekilliği döneminde hiçbir kirlilik içerisinde olmadığını, milletin başını öne eğdirecek bir davranışın içinde bulunmadığını söyleyen Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; "İnşallah sizler beni Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçtiğinizde yine sizin başınızı öne eğdirmeyeceğim. Sizin efendiniz değil hizmetkarınız olacağım. Daha şimdiden buradan sizlere bir söz vermek istiyorum. Gördes-Salihli arasındaki yolumuz var. Bizler de zaman zaman bu yolu kullanıyoruz. O yol İl Özel İdaresinin yol ağında. Ancak yerel seçimler ile birlikte köyler mahalle oluyor. Bu yolda büyükşehrin yolu olmuş olacak. Gördes-Salihli yolunu yapmak inşallah bize nasip olacak. Bu ve buna benzer hizmetlerimizin yanında Manisa Büyükşehrin kapısı da arkasına kadar sizlere açık olacak. Gönüllerimiz zaten açık. Siziler bizleri, bizler de sizleri seviyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Gördes Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title