Haberler

Activision, Call of Duty Black Ops 6'yı onayladı

Güncelleme:

Call of Duty serisinin geliştiricisi Activision, resmi X/Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Black Ops serisinin yeni oyunu Black Ops 6'yı resmen duyurdu. Oyunun tanıtımı ise 9 Haziran'da Xbox Games Showcase etkinliği sırasında gerçekleşecek.

Video oyun dünyasının dev ismi Activision, merakla beklenen bir sonraki Call of Duty oyununu resmi olarak duyurdu. Oyunseverlerin büyük bir heyecanla beklediği bu yeni yapım, geliştirilmiş grafik motoruyla şimdiye kadarki en gerçekçi ve detaylı Call of Duty oyunu olacak.

CALL OF DUTY BLACK OSP 6 RESMEN GELİYOR

Call of Duty'nin resmi X/Twitter gönderisinde "Black Ops serisinin yeni ve karanlık bir bölümü başlıyor. Call of Duty Black Ops 6" sözlerine yer verildi. Daha önce paylaşılan üç kurt başı içeren bir amblem ise bir sonraki oyunla bağlantılı olan 2023 yılında çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare 3'teki dosyalarla eşleşiyor.

Henüz oyunun diğer detayları açıklanmadı, ancak Xbox Games Showcase'den sonra daha fazla bilginin aktarılması bekleniyor.

Activision, Call of Duty Black Ops 6'yı onayladı

Güvenilir Call of Duty fan sayfası CharlieIntel, yakınlaştırıldığında "Gulf" kelimesini turuncu harflerle gösteren başka bir teaser resmi yayınladı. Bu, Black Ops 6'nın dedikodulara uygun olarak Körfez Savaşı sırasında geçeceğini öne sürüyor.

BLACK OPS 6'DAN İLK TEASER GELDİ

Aşağıda yer alan teaser'da ise bir grup insanın Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Dakota eyaletinde bulunan Mount Rushmore dağını tahrip ettiği gösteriliyor.

Hayranlara verecek daha fazla detayı olmasa da, 9 Haziran 2024'te Microsoft'un Xbox Games Showcase etkinliği sırasında oyunun ayrıntılı bir incelemesi gelecek. Aynı teaser görseli, "sevilen bir serinin bir sonraki oyununa özel, derinlemesine bir bakış" vaadi ile birlikte paylaşıldı.

Call of Duty Black Ops 6'nın ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor, ancak oyunun PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 konsollarında çıkış yapması bekleniyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Activision Blizzard Call Of Duty Twitter xbox Gamegar Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title